Šta je novo?

Samsung Galaxy S5 (SV)

slavissa

Cenjen
Učlanjen(a)
23.02.2011
Poena
169
Дочекали смо S4 и ведели о чему се ради. Неко је задовољан, неко не. Али то је уобичајена реакција по појави новог врхунског модела. Шта да се ради, сто људи сто ћуди... итд, али се без сваке сумње ради о квалитетном апарату. За мало више пара од прошлогодишњег модела S3, добија се Full HD Амолед екран, као и знатно јачи хардвер. Једном речи, напредак. Пре неки дан је процурела информација да су трошкови производње око 235 USD за S4 а знамо да га продају успешно по вишеструкој цени. Разлика, нормално иде произвођачу и то се зове зарада. То може да нам се допада или не, али Самсунг планира да прода 100 милиона комада S4. То се зове добар посао. На нету је већ почела прича о наследнику модела S4, износе се очекивања и нагађања о изгледу, техничким решењима, новим технологијама, па сам мислио да не би било лоше да и ми овде мало почнемо са разглабањем о наследнику S4. Прилажем линк са почетним темама.

http://www.android.gs/samsung-galaxy-s5-heres-what-we-want/

Pre 10 dana je izasao S4, otvarati temu o telefonu koji ce izaci za godinu dana i o kome se ne zna aposlutno nista je... cudno.

37162448.jpg

Нисам замислио да ово буде тема о телефону које само што није изашао, него, као што пише у наслову линка,

Samsung Galaxy S5: Here’s What We Want

Ако мислите да је рано за ову причу и ако не буде заинтересованих, тема ће сама да оде на зачеље форума или ће модератор да је обрише. Ја свакако немам никакве користи од покретања ове теме. Ако мислите да је иста непотребна, довољно је само да је игноришете и она ћа сама да се угаси.

Poslednja izmena:
Vrh Dno