you tube moze da se gleda i sa s2 a da se prenese slika na smart televizor a kamoli sa s4. Sve pise u uputstvima koja trebaju da se procitaju. Sifre se ne videPozdrav,
Da li je moguce da preko youtube gledam na smart tv samsungu, preko galaxy s4, a da nemam samsung account?
I da li je moguce da neko kome dam pristup telefonu, vidi moje sifre od google i fb, koji su zapamceni u My Accounts, msm da li postoji mogucnost da tu vide ili ne?
Pogledajte prilog 153336
Ne treba samsung account. Moras biti na you tube prijavljen sa svojim gmail account-om jer dok se ne prijavis ni ni ne daje opciju da povezes telefon i tvZahvaljujem. Znam da moze preko youtuba, ali pitam da li treba samsung account na galaxy da bi mogao ili ne?
ne vide se šifre. pa ne vidiš ih ni ti dok kucaš a kamoli neko da samo uzme i pročita.
Sifre samo ti treba da znaš a ne da ih telefon drži u čitljivom formatu.Da, ali nije mi jasno, one moraju negdje da se ugrade, pa bi mozda mogle da se vide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari