Šta je novo?

Samsung Galaxy s4

more11

Poštovan
Učlanjen(a)
01.11.2014
Poena
51
Pozdrav,
Da li je moguce da preko youtube gledam na smart tv samsungu, preko galaxy s4, a da nemam samsung account?

I da li je moguce da neko kome dam pristup telefonu, vidi moje sifre od google i fb, koji su zapamceni u My Accounts, msm da li postoji mogucnost da tu vide ili ne?
galaxy-s4-sms-to-email-fix.jpg

ne vide se šifre. pa ne vidiš ih ni ti dok kucaš a kamoli neko da samo uzme i pročita.

Pozdrav,
Da li je moguce da preko youtube gledam na smart tv samsungu, preko galaxy s4, a da nemam samsung account?

I da li je moguce da neko kome dam pristup telefonu, vidi moje sifre od google i fb, koji su zapamceni u My Accounts, msm da li postoji mogucnost da tu vide ili ne?
Pogledajte prilog 153336
you tube moze da se gleda i sa s2 a da se prenese slika na smart televizor a kamoli sa s4. Sve pise u uputstvima koja trebaju da se procitaju. Sifre se ne vide

Ako nekoga interesuje zvanican 4.4.4 update stize preko OTA do kraja meseca. Android 5 ( Lollipop) zvanicno stize preko OTA u martu.

Zahvaljujem. Znam da moze preko youtuba, ali pitam da li treba samsung account na galaxy da bi mogao ili ne?

Zahvaljujem. Znam da moze preko youtuba, ali pitam da li treba samsung account na galaxy da bi mogao ili ne?
Ne treba samsung account. Moras biti na you tube prijavljen sa svojim gmail account-om jer dok se ne prijavis ni ni ne daje opciju da povezes telefon i tv

Pa da,ali sam mislio da je, kao kad u npr. firefox e snimis sifru, ko hoce on moze pogledati u options-security-saved passwords, pa sam na to mislio

Nazad
Vrh Dno