Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 Kitkat problem

Miki_NS

Cenjen
Učlanjen(a)
14.03.2014
Poena
151
Od skoro sam korisnik Samsung Galaxy S4 GT-I9505,korisnik sam telekoma,
uradio sam update na sledeci nacin : Settings/About device/ Software update/Update.
Sve je proteklo ok, ali je problem sledeci: Prilikom otkljucavanja ekrana ima problem koji nije bio dok sam imao prethodnu verziju androida 4.3, a to je da ekran ne moze svaki put da se otkljuca dok ne pritisnem 5-6 puta sve dugmice... Da li je moguce i kako resiti taj problem?

kad se pravi update obavezno je preporuceno da posle uradis wipe data i wape cache u ricavery up volume+home+power istovremeno sa ovim brises sve od telefona i pravi fabricko resetovanje

Da li mozes malo detaljnije da mi objasnis posto nisam bas strucan, pa ne bi nesto da pokvarim?

da svakako iskluci telefon i istovremeno pritisni VolumeUp+Home+power i drzi sve vreme dok telefon ne udje u ricavery mode i ona ides sa tipkima volume up volume down i izaberes wipe cache pa onda wipe data to potvdrujes sa power dugme i onda restart i posle cekas jedno pet minuta malo mi je tesko da posto sam iz makedonije vajda ces me svatiti sta sam htio reci pozdrav

evo pogledaj video

Poslednja izmena:
Pokusacu sad tako da uradim, pa pisem sta je bilo! U svakom slucaju, hvala!

To telefon sam uradi kod updatea jer se drugačije ne bi ni upalio.
Ono što može da pomogne je factory reset kod tih gremlina posle ota

Vrh Dno