Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Било је неких информација да ће ултра ићи стандардно са оверклокованим Снепом као раније серије...

Ja sam vec isplanirao da cu da menjam s23u tamo negde na proleće-leto kada se unormali crna, ali ako stvari stave exynos ozbiljno su da razmislim da li ima smisla. Da li ima nekih novih informacija da će ipak ići na sd ili je definitivno exynos?
Plan A: uzmeš 26u ako bude snap, a verovatno hoće (u ostale verovatno strpaju exy kao po običaju);

Plan B: uzmeš 25u ako ipak 26u bude sa exijem i ostane ti više para, a opet imaš noviji telefon.

Možda taj Exynos iznenadi performansama. 🤭

Kojim? Na sincetickom testu?

Odavno su performanse postale upitne danas i osrednji telefoni rade isto kao i flagshipovi.

Meni bi daleko vise znacila veca baterija, mozda brze punjenje, nego performanse koje ni ne koristim u svakodnevom radu.

Mozda gejmeri samo vide neku bitnu ralzliku.

Očigledno nisi svestan koliko bolje radi telefon koji postigne 3800 u Geekbench-u od onog koji postigne 2900 :D

Pišijada, pogotovo što 90% korisnika koristi istih 20 aplikacija (možda i manje) koje super rade i na telefonima od 200€ sa mnogo slabijom patkometrijom :)

Ma sto puta smo vec pričali na tu temu. Prvi bih kupio telefon sa srednjom klasom sd I dobrom baterijom da su kamere na nivou top modela. Nisam primetio ništa da stuca i na ovom mom starom 3 godine sd, a srednja klasa ga je vec stigla sa performansama i sve uz manju potrošnju I manje grejanje.

Ovaj i dalje prica o pro i edge modelu...

NIkada nije bio.
Sa kakvim to stavom dodjes ovde na forum i tako samouvereno pricas o necemu sto se desavalo verovatno pre nego sto si rodjen? Odakle takvo samopouzdanje? Ja imam skoro pola veka, i dalje pitam, gledam da naucim nesto od nekoga, ali ovakav stav, ovo samo mogu da poverujem da nisi bio rodjen kada smo ovde kupovali i diskutovali o prvim galaxy serijama i koliko je recimo S7 u Exy varijati bio bolji od Snap-a.

Kao i predhodnih 15
Ma i da ima razlika u brizini one bi verovatno bile minimalne, to bi se videlo kroz neke testove ali nevazno koga jos to zanima. Baterija i koliko bio se eventulano zagrevao, naravno kamera signal i sl. Imao sam exynos na Note8 i s22 ultra, radilo je to sve sasvim ok ali je bat kod sd-a bila bolja na istim modelima. Bilo bi dobro da je barem 6000mAh ali to se verovatno nece desiti, ja bih najvise voleo tu iznenadjenje, videcemo kada se pojavi.

Nazad
Vrh Dno