Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Ne volim da širim hejt po forumu ali ako ovo bude stvarno ovako to je kriminal. Onu bateriju od 5k maha već 7 godinu gutam već par meseci ali ovaj dizajn i boje... ne znam stvarno. Ovo kao da radili u državnoj firmi stare Juge '74 godine.

Khm khm, da nastavim tradiciju. Ostajem na S21U jos godinu dana, petu za redom. Osim ako Vivo X300 serija ne bude legalno kod nas. Ovo je najtužnija ultra ikada.

Ukoliko ekrancic bude dobar kao sto najavljuju, ovo bi mi mogao biti prvi Samsung nakon 8+.

Kakav god ekrancic da bude, bice mizerna poboljsanja u odnosu na prethodnike, mislim na 24u/25u. Ali, izgleda da stvarno idu ka ovom dizajnu i to je downgrade ne na prethodnu seriju nego na prethodnih nekoliko. Note 10 plus mi je jos u zivotu i lepse izgleda nego to, manje vertikalno ostrvo, ali unikatniji Note stil, ovu 26icu zaoblili bespotrebno.

To je okaceno na reddit-u i nigde drugde, ali svi prenose. Ako i bude ta boja, uvek mogu da se vade da su prvi poceli 😂 (S24 Ultra titanium orange):
1759861947439.png

Ja ne znam kome moze da se svidi ovo.IP 17 Max u ovoj boji(koja uzivo djeluje kao kad farbas tri ruke na zidu) izgleda bas lose i da mu nije onog dobrog displeja ja ne znam na koju foru bi se ugurao u cijenu za koju ga prodaju...

Ja ne znam kome moze da se svidi ovo.IP 17 Max u ovoj boji(koja uzivo djeluje kao kad farbas tri ruke na zidu) izgleda bas lose i da mu nije onog dobrog displeja ja ne znam na koju foru bi se ugurao u cijenu za koju ga prodaju...
Pa to sto je cena tolika ne znaci da toliko vredi, i ne vredi. Ali imaju ime pa, a narod se pali na formlanosti pa ko vele sto da ne drpaju.

Najljepša boja na Galaxy telefonima mi je ona zelena na S6 Edge, sto puta ljepša od ove drečave.

Nazad
Vrh Dno