Пропаст Нокије је услиједила јер Нокија није испратила драстичну промјену у развоју мобилних телефона, цијели концепт је промјењен, док у овом случају те иновације и Самсуногови "заостаци" су непримјетни великој већини људи. "Револуционарни" кинески телефони и Самсунг из "каменог доба" (како га ви представљате) се користи потпуно исто и све те "велике" иновације и нису баш тако велике.iskreno bih voleo jer su realno zaslužili da propadnu.
Obožavao sam ih, i dalje volim njihove stare uređaje ali su postali bukvalno najgora kompanija na svetu, što se telefona tiče.
ali mislim da su toliko jaki da nema teorije da ih stigne taj scenario.
mada je i Nokia bila jaka pa je propala, ali drugo vreme i drugi razlozi.
Pa onda nije ultra.Osim ako nije tacno ono da ce izbaciti olovku da bi povecali bateriju. U tom slucaju cekamo s27 😂
Negde sam pročitao da prema istraživanjima samo 15% vlasnika Ultre zaista koriste olovku.Obzirom da su izbacili podršku za olovku na Fold7 modelu, ne bi me uopšte iznenadilo da tako nešto urade i sa S26Ultra. A zbog toga će verovatno i povećati cenu za ~100eur, uz neki izgovor kako to više ne treba zbog AI...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari