Ako bude tako kao što se priča, cela S23 serija biće bomba još tri četiri godine minimum.S25u ce imati isti panel kao S24u
x.com
x.com
ne samo to nego i iste kamere kao s24u, pardon, s23u
fun fact: iPhone 16p koristi m14 panel, kao i Pixel 9p cini mi se, Samsung stedi i ostavlja grainy ekran i na s25u.
Ako ostave isti ekran bice kao da su pucali sebi u nogu.S25u ce imati isti panel kao S24u
x.com
x.com
fun fact: iPhone 16p koristi m14 panel, kao i Pixel 9p cini mi se, Samsung stedi i ostavlja grainy ekran i na s25u.
što kaže Arox, sve dok ide.Ako ostave isti ekran bice kao da su pucali sebi u nogu.
Ja se nadam da nece tako da bude. Cip prema svema sudeci ce biti bomba, glupo bi bilo da toliki potencijal uprskaju..S25u ce imati isti panel kao S24u
x.com
x.com
Dobro poznata Apple fora, kad nema inovacija na novim modelima, tu su onda pro$eravanja sa unikatnim nijansama boja.
Treba čekati ovo, još je bržiAli ce sledece godine izaci s26 koji ce imati bolji CPU od ovog Elite procesora i sta onda ?? Opet jovo nanovo. Tako da tesko je kontrolisati se, navukli su nas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari