Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Јесте, али само ултра широка, кажу биће 50mp.

S25u ce imati isti panel kao S24u

ne samo to nego i iste kamere kao s24u, pardon, s23u :D

fun fact: iPhone 16p koristi m14 panel, kao i Pixel 9p cini mi se, Samsung stedi i ostavlja grainy ekran i na s25u.

J*bg pao profit :) plus skup snapdragon chip :)
prošla su vremena kada su ubacivanjem svog exynosa pravili extra profit po svakom prodatom primerku

Poslednja izmena:

fun fact: iPhone 16p koristi m14 panel, kao i Pixel 9p cini mi se, Samsung stedi i ostavlja grainy ekran i na s25u.
Ako bude tako kao što se priča, cela S23 serija biće bomba još tri četiri godine minimum.

Dokle god ide prodaja zasto ne? Ljudi kupuju i ohrabruju kupovinu ne zale se na ociglednu razliku izmedju u teoriji istog telefona koji se razlikuje u odnosu za koje je trziste, i inferiorniji exynos prodaju po vecoj ceni u europi u odnosu na usa, zasto mislite da bi im ubacivanje starijeg panela ekrana ugrozilo ista?

Ako ostave isti ekran bice kao da su pucali sebi u nogu.
što kaže Arox, sve dok ide.
u na forumu te ovde napadaju kad kažeš da imaš telefon i da je loš ekran, jer "ja nemam i niko nema a ti si glup" ili pravdaju svoje kupovine ne birajući načine.
ili se pravda 60hz osveženje na telefonu od 1000e u 2024. jer to na ajfonu radi kao da ima više.
dokle god oni smanjuju troškove a povećavaju cene i profite i dok su shareholderi srećni, a kupci neobrazovani ili ludo zaljubljeni, moći će to da rade.

i opet će se na kraju pravdati kupovina i inferiorniji hardver iz ko zna kog razloga 😀
"premijum" uređaj sa najjačom cenom, najslabijim hardverom i osrednjim softverom kome ne znaju da nameste animacije i stuttere već 5 godina.

edit- šta si menjao profilnu koji đavo, ne mogu da te prepoznam 😂

Мислим да ниједан телефон са SD 8 Gen 3 више нема проблема ни са анимацијама ни са аутономијом. Бар не Самсунг, а колико видим и код осталих произвођача је слична ситуација ако не и иста. Од наредних генерација телефона /чипсета очекујем само боље, јер су те две ствари дефинитивно упеглане свуда.

@psychofedex ma njih najvise vadi softver, dobro su ga uradili, da ne kazem najbolje od svih.
Hahahahahahaha pre neki dan sam je video na netu i ajde da je postavim, nisam odavno promenio, a hteo sam nesto da bude oko slova S i da vise ne menjam 😂😂
Sa 8 Elite mislim da ce se zaboraviti problem sa animacijama, posto je softver dosta jaci i (trebalo bi) bolji od 8 gen 3.
Edit: na papiru je novi snap odlican. Bas me zanima kakvo ce biti video snimanje sa njih, da li ce biti vece unapredjenje nego sa starim snap-om.

Boje koje možemo da očekujemo
Galaxy S25 colors:
  • Moon Night Blue
  • Silver Shadow
  • Sparkling Blue
  • Sparkling Green
Galaxy S25+ colors:
  • Midnight Black
  • Moon Night Blue
  • Silver Shadow
  • Sparkling Blue
  • Sparkling Green
Galaxy S25 Ultra colors:
  • Titanium Black
  • Titanium Blue
  • Titanium Gray
  • Titanium Silver

Dobro poznata Apple fora, kad nema inovacija na novim modelima, tu su onda pro$eravanja sa unikatnim nijansama boja.

Ja se nadam da nece tako da bude. Cip prema svema sudeci ce biti bomba, glupo bi bilo da toliki potencijal uprskaju..

Greota je što plus više vuče na mali model nego na ultru, ali razumem tu odluku, inače bi kanibalizovali sopstveni telefon vrh klase.

Dobro poznata Apple fora, kad nema inovacija na novim modelima, tu su onda pro$eravanja sa unikatnim nijansama boja.

Tesko je danas neke ozbiljnije inovacije predstaviti , mada nisam na strani Samsunga, ali Samsung je uvek radio neke optimizacije, tipa recimo masa telefona i dimenzije , s24+ sa 6.7 inca ekranom je 196 grama , za mene bi bilo ekstra da sad s25+ bude ispod 190 grama i top. Kamera nije toliko bitna meni licno jer ipak ona zavisi od softvera dosta i procesora.
Bila bi fora da vrate LED diodu za notifikacije umesto AOD-a, ali od toga verujem da nema nista...
Under display kamera ce negde za jedno 5 godina doci i to bi bilo zanimljivo poboljsanje.
Tako da se sve svodi i ide u pravcu softvera , i slicno.

Sto se tice Snapdragona Elite lepo je sve to , ali ja sa mojim SD gen 3 ne koristim ni 20% posto mogucnosti CPU-a, tako da je jedini razlog prelaska potrosacko drustvo i to smo odavno postali.
Ali ce sledece godine izaci s26 koji ce imati bolji CPU od ovog Elite procesora i sta onda ?? :D Opet jovo nanovo. Tako da tesko je kontrolisati se, navukli su nas ;)

Ja sam zadovoljan ako je snap sam za Ultru. Svakako nju samo i nisanim 👀 😁

Ipak je izgleda SD svuda. Ovo je bio samo interni test.

Ali ce sledece godine izaci s26 koji ce imati bolji CPU od ovog Elite procesora i sta onda ?? :D Opet jovo nanovo. Tako da tesko je kontrolisati se, navukli su nas ;)
Treba čekati ovo, još je brži :ROFLMAO:

Meni je stvar koja najvise fali veca baterija i brzi punjac, ocigledno ni sad nece to povecati kako stvari stoje.

Pojavile se danas glasine da bi Samsung mogao 23. Januara zajedno sa S25 trojkom da predstavi i S25 Slim koji je bio predvidjen za kasnije u 2025. Valjda hoce da ga izbace pre Iphone 17 Slim i da ispitaju kako trziste reaguje.

Screenshot-20241116-125403-X.png

Apsolutno...vidiš da se na ultri jedino dugmići vide (power i vol.)..ovo na manjima kao da je samo ekran slikan bez ostatka telefona.

Nazad
Vrh Dno