Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Nema sanse da ce ovako tanki bezeli da budu na obicnom i pro modelu...ultra ce verovatno biti ovakva posto se vec na par mesta provlaci slika. Takodje, rekao bi da su mali s25 opet povecali na nekih 6.3 i nadam se iskreno da to nece raditi (pratiti google i apple). Covece izgleda ciljano idu na mutiranje saka kod ljudi :(

Galaxy S20 Ultra body size: 166.9 x 76.0 x 8.8 mm
Galaxy S21 Ultra body size: 165.1 x 75.6 x 8.9 mm
Galaxy S22 Ultra body size: 163.3 x 77.9 x 8.9 mm
Galaxy S23 Ultra body size: 163.4 x 78.1 x 8.9 mm
Galaxy S24 Ultra body size: 162.3 x 79.0 x 8.6 mm
Galaxy S25 Ultra body size: 162.8 x 77.6 x 8.2 mm

@Hbis probaj, nije ni tamo da ces se posebno usreciti. Realno su svi postali krajnje bezobrazni i daju manje nego ikada (a naplacuju suprotno od toga)! Realno sam prestao da menjam telefone ne godisnjem (mesecnom) nivou tako da me vise ne doticu ovakve stvari, ali mi je krivo sto pravim entuzijastima vise ne omogucavaju srecu i radost prelaskom na novi model.

... Iskreno sa setom se sećam vremena i "hajpa" S serije u proleće i Note serije u jesen . Kupovao i S i Note ... I bilo je napretka i razlike . Eto da Note 20 Ultra / S21U ...itd , imaju softversku podršku 7 godina kao S24U - ... Pitanje koliko bi ljudi bacalo novac na nove modele , realno sa
4-5% poboljšanja i šarenih laža tipa "najbolji Samsung ikada 🙄" ... "A.I." ma stvarno 😳🤔 ... 2% ljudi ako budu koristili sve A.I. funkcije (jer sad je naglasak na tome) ... Verujem da je priličan broj ljudi potpuno razvnodušan prema "hajpu" kojim nas svakodnevno obasipaju o A.I. i S25U.

Takođe! Ono što me najviše brine, a sve više sam siguran (posebno sad pošto je i apple izbacio 16 pro veći nego ikad pre) je da će s25 "mali" imati veći ekran i dimenzije što je katastrofa (plus model više i nema poente onda). Mene lično pogađa jel postoji verovatnoća da će opet globalno biti svi snap, a činio mi se kao odličan naslednik s23.

Kukanje za malim telefonom u svakoj telefoni ne pomaže, godinama sad nisu trend i prioritet jer su statistička greška prodaje i gase ih, prioritet je veća dijagonala i ono što traži tržište, posle par godina vas na prste jedne ruke koliko vas ima bio bi red da se sa tim pomirite :D

Tržište već daje odgovor i za savitljive telefone, Fold 6 mrtva tema, ni komentar, a izašao nov model Samsnuga, kada je to bilo?

Čak što i kod nas nema ni jedan komentar već neko vreme u temi najnovijeg modela nešto govori. Plus veliki pad cene i akcijanje preko isto pokazuju, telefon ima nula bodova, mrtav model. Ako ne izbace nešto bolje u skorije vreme sa Fold 6 se neće proslaviti.

Kukanje za malim telefonom u svakoj telefoni ne pomaže, godinama sad nisu trend i prioritet jer su statistička greška prodaje i gase ih, prioritet je veća dijagonala i ono što traži tržište, posle par godina vas na prste jedne ruke koliko vas ima bio bi red da se sa tim pomirite :D
Imaju oni uvid koliko se malih telefona prodaje, pa neka smanje broj proizvedenih, a ne da povećavaju te modele. Ko hoće veći ima Plus i Ultra verziju. Mali telefoni će uvek imati svoje kupce, ne vole svi ogromne telefone.

Novi mali telefoni su od 6.3 inča. To se znalo od predstavljanja pixel 9 pro.
Da li će neko izbaciti manji telefon od toga, sigurno hoće ali u obliku nekog manjeg igrača na tržištu, Asus, realme, Sony itd itd.

jao mukice, SOC je prosle godine kostao 200 dolara, sad kosta 240, zato Samsung mora da podigne cene za minimum sto dolara jer sto bi imali profit samo 600 po jedinici kad mogu da uzmu 650.

Sto rece Ben's Gadget, Apple nije podigao cene u odnosu na proslu godinu a vise hardvera su promenili i poboljsali (opet premalo) u odnosu na Samsung i Gugl a ovi samo poskupljuju bez razloga.

Galaxy-S25-Ultra-5K1-1154x649.webp

Polovina januara predstavljanje, za nešto više od 4 meseca...

Kakvo bre iPhonozovanje, znači A serija je samsungu izgledala ovako pre nekih 8-9 godina (pogledajte A5 2016 model, identičan praktično). I ne znam kome je palo na pamet bilo da se opet vrati ma ovaj cigla dizajn, treba ga roknuti...čoveče jedva smo S7 bili dočekali za zakrivljenim donjim delom koji je daleko lepše i prirodnije ležao u ruci, sad opet iz početka 🙉

Tanak, zaobljenih ivica i bokova sa ekranom 6,8" = ubedljivo najbolji dizajn i osećaj u ruci koji sam imao Honor M6L . E tako da urade S25U a iskreno ošre kockaste ivice mi se ne dopadaju, nimalo ergonomično ... Mada ukusi su različiti 🥴😑 , za sada i do daljnjeg ostajem na S23U .

Vanila s25/s25 plus

Bukvalno 5-6 ljudi se vrte u krug i hejtuju po raznim temama za telefone koje niti poseduju niti planiraju da ih kupe :)
Pa naravno da ne planiram da ga kupim kad je cigla. Hteo sam da kupim s24U ali kad sam ga uživo video odustao sam i ostao na starom sa namerom da čekam s25U u nadi da će samsung shvatiti grešku koju je napravio i da će s25U biti ono što bih kupio. Ako bude ovakav kao što se najavljuje, nema šanse da ga uzmem.
Nerviram se što je tako upravo zato što planiram da ga kupim ali sad ne znam šta ću. Alternativa može niti neki honor ali mi ne odgovara njihov softver. Na kraju možda najbolje da uzmem s23U, mada mi se ne daju pare za stari model.
Nikad gori izbor flagship telefona na tržištu nije bio

^ "stari model" S23U 🙄🤔 ... Pa doduše po dizajnu i jeste .

Nazad
Vrh Dno