PanonskiNS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.11.2009
- Poena
- 435
Mene bi to zanimalo da vidim kada Samsung korisnici pređu na drugačiji UI sistem kako se osećaju jer je hardver samo pola priče.
Дало би се закључити да је онда мој фелеричан 😂Nije. Procitaj unazad poruke, generacije iza imaju isti problem.
Sad se i ja razmisljam da se otarasim s25u i uzmem xiaomi 17 ultra, da se vratim na xiaomi.
Licno, u Android svetu bih pregurao lagano, al tu sam vise za Pixel. Sto se tice iPhone-a, kosu sam pocupao dok sam dok sam podesavao zenin iPhone, ona se navikla posle par dana sa Samsunga na iPhone, ja vracao dlake nazad...Mene bi to zanimalo da vidim kada Samsung korisnici pređu na drugačiji UI sistem kako se osećaju jer je hardver samo pola priče.
Evo da prodje sve kako treba, pa javljam iz licnog iskustva 😅Mene bi to zanimalo da vidim kada Samsung korisnici pređu na drugačiji UI sistem kako se osećaju jer je hardver samo pola priče.
Meni je drugi po redu iz tog razloga. Ali sta znam gledao sam i ja Xiaomi 17 ultra, ali sve se bojim da necu da naviknem na sistem. Cak jedno vreme sam gledao Xperia 1 VIII, da se vratim u tabor koji me je doveo u Android svet. Znam da su ono najnizi sto se tice softvera ali opet su kvalitetni telefoni. iPhone je isto dobra prica sto se tice kvaliteta ali sta znamNije. Procitaj unazad poruke, generacije iza imaju isti problem.
Sad se i ja razmisljam da se otarasim s25u i uzmem xiaomi 17 ultra, da se vratim na xiaomi.
Ево прешао ја, после деценије отприлике, ништа страшно, код Андроида је све мање више слично и лако се навикнути. Шта ти смета/ не одговара ,промениш. Са IOS -ом би већ било загуљено🙂.Mene bi to zanimalo da vidim kada Samsung korisnici pređu na drugačiji UI sistem kako se osećaju jer je hardver samo pola priče.
Mene bi to zanimalo da vidim kada Samsung korisnici pređu na drugačiji UI sistem kako se osećaju jer je hardver samo pola priče.
Ja sam bio na Motoroli, pa sam se vratio na Honor (kao veliki obozavalac Huawei-a) i sada sam na Ultri. Iskreno Motorolin sistem je imao gomilu sitnih bugova i sitnica koje su mi smetale u svakodnevnom koriscenju, ali je toliko lagan sistem da je Edge 40 leteo kao da je flagship.Ja sam šetao xiaomi, motorola, huawei, pixel, samsung. Samsung uzeo najvuse zbog olovke, al mi je oneUI super legao. Iskreno pixel mi najvise odgovara. Taman svega koliko treba. Kod prelaska sa jednog na drugi mi je jedino xiaomi bio problem, nikako nisam mogao da se naviknem na noviji xiaomi. Na kraju ga prosledio.
Motorole su odlicne, skoro čist android.
Samo sam napisao, pitao, mislim da ne gusim temu, interesovalo me je da li je neko jos primetio, forum valjda za to sluzi - razmenu misljenja - iskustava...Ne vidim onda problem, uodate je svakako na vasu odgovornost i opcion, samo nemoj posle zalbe i da gusite temu bespotrebno, kad nekom nesto zatreba ne moze da nadje jer od 230 stranica 130 je vezano za security update-ove i zalbe na isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari