Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Pa ne bih bas da uskratim ažuriranja zbog toga.
Porcedura zamene traje 2 minuta.
Vratiš na originalni CSC, odradiš apdejt, pa vratiš na željeni CSC. Naravno, ukoliko ti je potrebno snimanje. Meni je ovo privatni telefon i zaista nemam potrebu da bilo šta snimam, ali ajde, kad može, što da ne.

Na telefonima na poslu to imamo zbog kasnijih provera toka razgovora. Isključivo za naše potrebe. Da li je nešto u jednoj ili drugoj boji, 1/16" duže ili kraće i slično.

Jel uspeo neko da prebaci na SEK? Ja sad probao i kao da ne postoji, a imao sam ga na S23. Hoće na druge kodove ali na SEK neće.
edit: nema ga posle 23 serije. Prebacio sam na THL, ima iste funkcije, samo da vidim da li će da prima ota update kao što je SEK regularno, znam da mi recimo na ILO nije hteo

Poslednja izmena:
S25 Ultra ceo dan samo 4G (AOD, Lokacija, Standard režim performansi)

Meni ovo odlično

Screenshot_20251008_000308_Device care.jpg

A na osnovu čega preporučujete CSC?

Pokušao sam da pronađem da li CSC reguliše još nešto sem opcija koje su ne/dostupne u određenim regijama, ali nisam našao ništa osim, rekao bih, površnih lista - koji Csc ima omogućeno snimanje, Samsung pay, gde ima problema sa apdejtima....

Mene na primer interesuje da li su putem CSC-a kontrolisani frekventni bandovi (opsezi) koje telefon koristi, pošto znaju da se solidno razlikuju od zemlje do zemlje.

Pre nekog vremena, je bilo problema sa Xiaomi telefonima na Telenorovoj mreži, jer, ako se ne varam, telefoni za azijsko tržište nisu koristili LTE band na 800 MHz, a od naših operatera ga je koristio samo Telenor.

Nazad
Vrh Dno