@Labello наручио сам пре неких 7 - 10 дана, али као правно лице па могуће да прво испоручују правна па физичка, углавном кренули су рано са испорукама да не буде фијаско као са 23 серијом где је било да су људи чекали и месец дана на уређај од почетка продаје и испоруке.
Не знам да ли сам ја луд али мени је овај телефон(S24U) прилично компактан у поређењу са N20U који је са својих 6.9" озбиљна цигла. Очигледан је проблем са бојама на екрану(када се пребаци на Vivid нема промене већ су боје и даље природне, мени лично не смета јер и на старом телефону користим природне боје + мрачни режим јер ми смета јако осветљење и циркус боје). Што се израде тиче титанијум стварно лежи лепо у руци и даје болесно добар осећај телефону. Оловка не лежи савршено у кућишту већ се може прстом мрднути благо(има луфта), што је срамота за овако нов модел. Такође каблић који се добија у кутији је срамота за живот јер гори нисам у животу држао од овога. Коме је стигао нови уређај обавезно се региструјте за пуњач јер се надам да ће уз њега дати бар частан каблић јер овај је добар само да се баци.
Pogledajte prilog 426536