Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Неко је помињао како нема разлике у екрану између 23 и 24 ултра:
20240122_225727.jpg

Pošto će senzor ostati isti predpostavka da će morati WSD. Nillkin za S23U na sebi ima rupu tako da ne očekujem ni da će za S24U raditi kako treba.
Video sam da je spigen već izbacio klasično fullglue staklo za s24u i tipa 2 za 20-ak evra. Ne znam da li raditi otisak, ali opet oni su ozbiljna firma neverujem da su pustili na tržište, a da ne radi posao.

Čitam ove vaše komentare kako razmišljate, kalkulišete i razmatrate, a meni lepooo oko srca, po prvi put u životu nisam bio ovako ravnodušan prema novoj seriji telefona kao sada haha 😂

Koristio sam na s22u i na s23u… bio sam generalno zadovoljan, otisak je radio bez problema. Jedino sto je problem kod te folije je sto olovka ne klizi kako treba preko nje vec uvek imas osecaj kao da zapinje…
Znaci nije skroz ravna ili glatka kao npr neka fabricka preinstalirana?
Čitam ove vaše komentare kako razmišljate, kalkulišete i razmatrate, a meni lepooo oko srca, po prvi put u životu nisam bio ovako ravnodušan prema novoj seriji telefona kao sada haha 😂
Pa jednostavno je, ko ima S23U nema potrebe da uzima S24U sem ako ga bas ne svrbi novcanik a ovi koji imaju S21 I S22U oni vec mogu da razmisljaju.

Ovi nisu normalni. Nije se pošteno ni zakuvala priča oko S24 serije i Exynos modela, a već ima informacija oko novog Exynos-a:

Koristio sam na s22u i na s23u… bio sam generalno zadovoljan, otisak je radio bez problema. Jedino sto je problem kod te folije je sto olovka ne klizi kako treba preko nje vec uvek imas osecaj kao da zapinje…
koristim i dalje mobile outfitters na s23u. zadovoljan, otisak ok. slazem se za olovku, nekad zapne, to smara ali dobro. kad se udje u stos i malo se ugao olovke pogodi, bude dobro.

Baš me zanima ovaj powerbank koji su izbacili kako će da puni uređaj. Nema malu cenu za sada, ali ako bude približno kao punjač, to mora da se pazari.

VIše slojeva folije, ali ne smeš odmah da koristiš telefon, nego je preporuka da se drži u ambalaži koju ti daju neko vreme. Da zapekne što bi se reklo :D.

Video sam da je spigen već izbacio klasično fullglue staklo za s24u i tipa 2 za 20-ak evra. Ne znam da li raditi otisak, ali opet oni su ozbiljna firma neverujem da su pustili na tržište, a da ne radi posao.
Ja trenutno imam na iphone 15pm, kompletno pokriva ekran. Selfi kamera kao da nema stakla, ne uništi kvalitet slike. Za otisak iskreno ne znam, pogledaj na netu verujem da su već reklamirali kako se namešta i tu ćeš sigurno videti i za otisak.

Ja trenutno imam na iphone 15pm.
Hvala na odgovoru, namestao sam kumu na iphone i ja nego je neko pitao gore vezano za stakla pa sam se nadovezao. Inače ja za S23U sam neko kinesko fullglue sa Amazona kupio i mogu da kažem da sasvim korektno radi( kada mi koza na prstima nije uništena 😃).
Nego, imam jednu molbu za kolege, ako neko uz s24u bude kupovao org kožnu futrolu, ako moze da je proba na nekom s23u. Mnogo mi se sviđa ona siva kožna sa s24u.

Ево, ко има желудац да гледа овакве ствари.

Baš me zanima ovaj powerbank koji su izbacili kako će da puni uređaj. Nema malu cenu za sada, ali ako bude približno kao punjač, to mora da se pazari.
Što mora? Imaš druge portabilne koji su kompatibilni sa samsung "ultramega giga" brzinama i protokolima punjenja.

Nisam ispratio, kada kreće isporuka uređaja kod nas?!

@NevisStarShine nije mi palo na pamet da to proverim. Više mi je privukao pažnju ovaj “uokviren” ekran. Možda se na crnom modelu i ne primećuje toliko. Ali na ovom sivom se baš primećuje i mnogo čudno izgleda. Što se tiče refleksije, moguće je da ima razlike u korist S24U, ali ne verujem da je u tolikoj meri kao što prikazuju pojedine slike sa neta, gde s23u izgleda kao ogledalo.

@NevisStarShine nije mi palo na pamet da to proverim. Više mi je privukao pažnju ovaj “uokviren” ekran. Možda se na crnom modelu i ne primećuje toliko. Ali na ovom sivom se baš primećuje i mnogo čudno izgleda. Što se tiče refleksije, moguće je da ima razlike u korist S24U, ali ne verujem da je u tolikoj meri kao što prikazuju pojedine slike sa neta, gde s23u izgleda kao ogledalo.
Ma ništa ti pogrešno nisi uradio, dao si nam savršen primer, ovde bi forenzika mogla i digitalno da ekstrapoliše ove otiske prstiju :) Vidi se i na tim primerima na netu da nešto nije u redu. Meni se bas svidja i ravan ekran i sve, mrzim sve te krivine (iako je na mom Magic 5 Prou zakrivljeno staklo a ne sam ekran), dizajn i boje su pun pogodak na S24U, deluje mi čak i malo "retro", kao nešto iz '80-ih i verujem da je kvalitetan ekran ali ono "70% manje refleksije" je izgleda bio bullshit.

Kao i svaki proizvođač moraju da predstave da je to ludilo mozga, pomaci nikad nisu bili manji ni kod jednog proizvođača. Nego mi ludaci koji volimo pa moramo menjati svaki izlazak nove serije je nešto drugo.

Pogledajte prilog 425225
Preferiram ravan ekran, ali u kombinaciji sa ovim dizajnom, izgleda nekako jeftino u odnosu na S23U (desno)
Pa oba(i s23u i s24u) izgledaju na slikama bezveze.Uzivo je odlican,mada se slažem da 23 ostavlja bolji utisak.Meni je najveći utisak ostavio Fold 5 koji sam gledao uporedo sa ovim s24u.Kakva vrhunska e igračka!

Bas mi nije padalo na pamet ni koji mu je čipset jer bih mu oprostio i da štucne kao komp,jer je u stvari tako zamišljen.Pa ni kamera iako je šteta da ono nema nešto što je trenutno najbolje u ponudi.Potpuno nov doživljaj mobilnog uređaja.Preskup ali stvarno sjajan.

Fold jedini opravdava visoku cenu, ja sam i dalje na foldu i posle godinu dana, a ranije sam na 6 meseci menjao telefon. Nije mnogo veća cigla od ultra, a daleko bolje korisnicko iskustvo, bar je to moj utisak.

Fold jedini opravdava visoku cenu, ja sam i dalje na foldu i posle godinu dana, a ranije sam na 6 meseci menjao telefon. Nije mnogo veća cigla od ultra, a daleko bolje korisnicko iskustvo, bar je to moj utisak.
Pitanje je koliko moze da izdrzi svakodnevno nosenje i habanje, naravno sa futrolom. Znam da je na 3 i 4 moralo da se menja ona zastitna folija svako malo i da su kod nas poceli u promobiju i naplacivati. Po meni je to ogromni minus o kakvom god se uredjaju radi. Ne znam da li su P50 Pocket i ostali fold/flip imali istih problema, verovatno jesu ali malo ko ima kod nas pa da moze da diskutuje na tu temu.

Nazad
Vrh Dno