Neki nerealni snimci su se pojavili kako zoom na S24 seriji hvata avion u pokretu tako što mu bukvalno vidi natpis ispod. Kao kamere su ludilo sa novim setup-om.
To ne sme da se piše. Ja kad sam pričao da 14PM ima bolje kamere (uključujući o 10x zoom da je oštriji na 14PM) od S23U hteli da me razapnu.😂******* ga IP maltene svuda cak i fotografijama gdje Samsung bio bolji, ovo za fotke mi je iznenadjenje. Samsung mozda malo prednost kod nocnih fotki ostalo nigdje, cak i taj zoom bolji po meni na IP. Foteografije kod IP mnogo bolje i sa mnogo vise detalja, kod samsunga nije tako i mnogo su svjetlije. Video nisam ni mislio da ce biti bolji od IP.
Suvišni postovi su pobrisani a podeljeni su i poeni. Obratite pažnju na rečnik i prekinite sa bespotrebnim raspravama. Ako vam se ne sviđa nečije mišljenje / pisanje, dodajte tog člana na ignore. Ako se rasprava nastavi u dosadašnjem stilu, biće trajnog udaljavanja iz teme. Ovo je javno upozorenje svima !!!
Ja sam bio prijatno iznenađen kad sam čuo da može da snima 4k u 120 fps i ova fora da se uspori bilo koji video, to je ono što mene zanima, zato sam i čekao ovog lika, međutim ništa to ne valja u realnosti.Sije ga iPhone po svim duzinama i sirinama. Sramotno je sta su uradili od kamera poslednjih meseci, kao da im je odjednom OneUI 6 sve pokvario, i na S23 seriji a S24 uopste ne izlgeda dobro pored iPhone-a.
Pixel 8pro je realno lošiji i od s23u.Trojica u firmi cekala S24 Ultra, odgledali prezentaciju i danas svi narucili Pixel 8 Pro.
I ja isto. U realnosti treba dosta svetla za 120fps video aka suncan dan napolju ili jako dodatno svetlo unutra, inace ode ISO u nebesa.Ja sam bio prijatno iznenađen kad sam čuo da može da snima 4k u 120 fps i ova fora da se uspori bilo koji video
Da li ici na s24U u odnosu na postojeci s23U? Bez doplate...
Ako ti odgovara ravan ekran koji je jedina bitna razlika sto da ne...ja licno planiram da preskocim posle 21,22 I sad 23 serije mislim da necu osim ako me ne zasvrbe pare ali moram prvo da vidim telefon uzivo. Nisam siguran za ekran plasi me da ne izgleda ružno tj. cigla izgled. Iphone obican ili pro idealna velicina. Max uzasDa li ici na s24U u odnosu na postojeci s23U? Bez doplate...
Pa firma daje mogucnost, svake godine tako uzmem telefon, a trenutni prosledim dalje...ali nesto me ne radi ovaj s24U nemam pojma..Kako mislis da izvedes to bez doplate 😅
Previše si čitao ovu temu.Pa firma daje mogucnost, svake godine tako uzmem telefon, a trenutni prosledim dalje...ali nesto me ne radi ovaj s24U nemam pojma..
Nije to baš tako, ti isti Exinos procesori su odlično radili (i još uvek rade) na S20 i S21 modelima. Brljotinu su napravili sa S22.Ja imam S23+ i nikako ne bih presao na S24+ jedino na Ultru. Exynos ne bih predlozio ni najgorem neprijatelju😅
Ako ti je ista cena, uvek biraj novije, što bi se dvoumio. Može u najgorem slučaju da bude isto kao kod S23.Da li je S24+ uopste bolji telefon od S23+, s obzirom na Exynos?
Hocu S10 konacno da posaljem u istoriju, Ultra mi je prekabasta, pa sam se nameracio na plus. I S23+ i S24+ mogu da nabavim po istoj ceni, pa sam sad u rebusu... Zna li se kad ce prvi rivjui?
Odlično u odnosu na procesor u S7? S20 je cedio bateriju kao lud. Na S21 je bila malo bolja situacija. A opet je sve to bilo daleko od Snapdragon procesora (ako izuzmemo očajan 888 made by Samsung).Nije to baš tako, ti isti Exinos procesori su odlično radili (i još uvek rade) na S20 i S21 modelima. Brljotinu su napravili sa S22.
Uostalom i Pixel telefoni imaju procesore zasnovane na Exinosu. Treba videti kakvi će biti ovi novi 2400.
A što se tiče S24+ sada se konačno "odlepio" od S24. Naime sada je plus konačno dobio veću rezoluciju ekrana i kao i 12GB rama u odnosu na S24 koji je ostao na 8GB.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari