Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Kod mene u stanu je signal 4g jedna crtica, zahvaljujući Yetelu.
Bio exynos ili snap loš signal topi bateriju. Mislim znam kad sam kod kuće meni kod ip14p bukvalno se ne troši baterija, bio na wifi ili 4g, ali zato na poslu gde imam jednu, nekad dve crte još ako ga malo cackam, baterija se topi.

Baterija se može reći ok, manje više slično kao kod ostalih. Samo javi da li imaš problema sa pozivima. Sad sam već navikao s vremena na vreme kad primim poziv ili ja pozovem, dešava se da čujem svaku petu reč od sagovornika, dok on mene konstantno dobro čuje.
Workaround: odmah prekinem poziv, uključim/isključim airplane mode i odmah uzvratim poziv sve bude ok.
To je jedina muka koja mi kvari utisak

Baterija se može reći ok, manje više slično kao kod ostalih. Samo javi da li imaš problema sa pozivima. Sad sam već navikao s vremena na vreme kad primim poziv ili ja pozovem, dešava se da čujem svaku petu reč od sagovornika, dok on mene konstantno dobro čuje.
Workaround: odmah prekinem poziv, uključim/isključim airplane mode i odmah uzvratim poziv sve bude ok.
To je jedina muka koja mi kvari utisak
Mozda si pod merama 😀😀😀😀😀

Treba da poručim neke maske za telefon, e sad dilema, kapiram da naručim one koje imaju magsafe pozadi, dal postoje neki posebni držači za kola na magnet za ovu S seriju? Dal šteti (zbog tog reversnog punjenja itd) običan magnetni držač (koji sam do sad koristio) sa pločicom koja se lepi na pozadinu ili masku telefona?
magnetni držač mi se pokazao kao najbolje i najpraktičnije rešenje godinama u nazad.

I ja sam kacio tel na magnet u kolima i to po meni najbolji odnos cene/kvaliteta Baseus. ALI ne i ove velike tel sto sam poslednje imao, s 23u i s 24u. Nekako mi to nije bas sigurno. Inace lepio sam metalni limeni deo na masku tel pa na magnetni deo u kolima.

Pa zar to nije bilo, nikako da bude neki sat, nesto malo vrednije...

^ možda iskopiraju Honor pa za poklon dodaju i bicikl uz sat, tab i S23FE za S24U 🤔😀.

Sat nije bio, to sam cekao letos, jer je bila akcija prosle godine, ali nista. Galaxy Watch 7 za dzabe uz S24 ne bi bilo los deal.

Zaštitno staklo uzeto u Yettelu za s24+ , pakovanje 2u1, jedno obično i jedno sa zaštitom od špijuniranja :), ne uzimajte, neće da radi otisak prsta. Izgleda da nije kompatibilno sa ultrazvučnim senzorom.
Pokušao sam i sa novim učitavanjem otiska preko stakla, jednostavno ne radi kako treba.
Inače ononstaklo sa zaštitom od pogleda odlično pasuje i odlično izgleda.

Mogu da povecaju cenu? Otkad to?

Nema menjanja ugovorne obaveze u toku trajanja ugovora tj. operater ne sme da poveca cenu. Ukoliko poveca cenu ugovor moze da se raskine bez placanja "penala" . Zakon o zastiti potrosaca
Meh, opet low budzet artikli...
Ako se sabere to je oko 50.000 vrednost poklona i to ako budu najjeftinije buds fe. Ne znam sta ocekuju ljudo da za telefon od 150.000 daju polone u vrednosti od 100.000, pa nisu ni oni iz samsunga magarci toliki.

Poslednja izmena:
Nema menjanja ugovorne obaveze u toku trajanja ugovora tj. operater ne sme da poveca cenu. Ukoliko poveca cenu ugovor moze da se raskine bez placanja "penala" . Zakon o zastiti potrosaca
Očigledno da ima, to su uradili prošle godine svi operateri. Ja sam prepaid baš zbog tih stvari i telefon uzimam za keš.

Mogu da urade, ali 90% ljudi ne zna i samo slegne ramenima. U martu, aprilu su u mts-u podigli cene paketa za 200-300 din. I koje je hteo i znao raskinuo je ugovor. Ja sam konkretno pristao na 2meseca 50% popust na pretplatu. Da ne idemo ovde u off. Izlistaj temu mts box paketi, pogledaj postove mart, april, maj.

Ako se sabere to je oko 50.000 vrednost poklona i to ako budu najjeftinije buds fe. Ne znam sta ocekuju ljudo da za telefon od 150.000 daju polone u vrednosti od 100.000, pa nisu ni oni iz samsunga magarci toliki.
Pa je l' jedan artikal ili tri komada? Ja sam mislio samo tablet..

I ja sam razumeo 3 stavke, što je logično jer su sve tri stvari koje retko ko kupuje, odnosno s...nje.
Prošle godine su uz s23 davali telefon S21fe što je bila jako dobra ponuda. Nije bitna samo nominalna cena poklona već njegova upotrebna vrednost.
Kome danas treba fit narukvica ili tablet? Sigurno neuporedivo manjem broju ljudi nego solidan mobilni telefon kao što je S21fe npr. koji je poklanjan prošle godine

Bolje da su spustili cenu za vrednost poklona,i kupis samo telefon.

Nazad
Vrh Dno