Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Nemaju posebnu fabriku za Srbiju,ali moguce da losija roba dolazi kod nas.Sve je moguce kod ovih nasih,ko zna kojim kanalima stizu.

Au ljudi masite poentu i nepotrebna diskusija ,

Poenta cele priče je da se vidi da je njegov telefon originalno imao iz prve slike EUX csc kode poslednji deo verzije iz prve slike , što znaci da je to originalni CSC bio i da je neko vec kupio telefon i promenio ručno na Indiju. Dal je to bilo kod nas u Srbiji ili u Češkoj Madjarskoj nebitno je , ponovo je pusten u prodaju. To je mogao legalno da uradi i Samsung Srbija naprimer i upakuje kao nov ili refurbished i posalje u Tehnomediju. Samo je poenta da po izlasku iz fabrike nije imao CSC od Indije. End of story.

Poenta priče je da je platio za nov originalan telefon a verovatno dobio refurbished.

To je nešto što mora biti naglašeno nebitno da li ga je pustio u prodaju Samsung Srbija ili gazda Tehnomedije. Lično smatram da je čovek u ovom slučaju prevaren, jer je otišao u zvaničnu prodavnicu da kupi uređaj koji niko pre njega nije pipao osim u fabrici i platio punu cenu novog uređaja. Nebitno kako radi, ko zna koliko je radio i da li je nešto menjano na njemu, kad hoćeš polovan telefon, gledaš KP.

Poenta priče je da je platio za nov originalan telefon a verovatno dobio refurbished.
Skoro je čovek za rođaka pisao da je kupio nov telefon i otpakovao ga lično, a telefon već bio u full modu, nije imao ona klasična podešavanja kao kad prvi put pališ telefon. Ili je kontrola kvaliteta 0 ili se čudne rabote odvijaju

Skoro je čovek za rođaka pisao da je kupio nov telefon i otpakovao ga lično, a telefon već bio u full modu, nije imao ona klasična podešavanja kao kad prvi put pališ telefon. Ili je kontrola kvaliteta 0 ili se čudne rabote odvijaju
... Znaš da sam ja tako "nagraisao" da ne kažem naj*b'0 😵‍💫😁 ... Doduše sa KP od trgovca sa preko 2000 pozitivnih ocena , "vakum" al' kad ga otpakovah on u full modu ... Doduše baš lepo očuvan sa par mikro tačkica 😂

Kupiš na KP od nekog ko zna koga, uz neki fantomski račun za koji ne znaš ni koji je, ni da li je, ni od čega je i onda provlačiš ovde kroz priču tu firmu kao da si od nje kupio... I mi se primimo na to i diskutujemo o toj firmi kako su ovakvi ili onakvi i da treba da im se žali...

Ma u tom slučaju prosto fenomenalno!

Skrećem sa teme, ali sam malo u šoku, kako se neko navuče na IOS. Promenio 24 Ultru za mali Ip 15 pro zbog dimenzije i ne verujem kako ograničen i dosadan sistem naspram "mašinerije" 24U :D Jeste da dugo nisam bio lično na IOS-u, aliiii... Šteta što nema neka mini ultra :D

To nisi nigde pomenuo. Rekao si da je bio vakuum, da je kupljen u Tehnomediji, imaš račun, garanciju...i svi smo pretpostavili da si ti kupio u radnji. Onda je sve rešeno, izradio te malo neko na KP i to je to
Kako je moguce opet nalepiti originalne stikere na krajevima kutije ako mislis da kutija otvarana i telefonu namerno ubacen csc od Indije? Sad si me zbunio malo.

Ima samsung da se unese imei da se vidi kada je telefon aktiviran. Kupio sam prvi S24+ u Kini i bio je aktiviran. Mislio sam da je legit prodavnica, ali nisam video da je preprodavac. Telefon je bio aktiviran tipa pre 3 meseca, možda malo više. Naravno, vratio sam i uzeo u Samsungovoj prodavnici i sve je bilo super. Samo sam morao da zamenim Kineski za HK rom zbog play stora. OTA stiže redovno.

Postaviću gore sajt preko kog se proverava kada je aktiviran

Prilozi

• Screenshot_20240721_135301_Chrome.jpg
    Screenshot_20240721_135301_Chrome.jpg
    84.6 KB · Pregleda: 65
Pa legalno nebi smeo da dođe sa pogrešnim regionalnim kodom , i ne , nebi nikad dobio update da nije ručno prebacio CSC. U fabrici se tačno zna u kojoj regiji sveta će završiti telefon.
Legalno mora da ima Srpski jezik i uputsvo. Onda pogledaš iPhone koji ni nema Srpski jezik u telefonu a legalno se prodaje, koji iPhone ima kod i region? Šta mora?

Malo si pregrejao od vrućine izgleda
I vi ste povrućinili ali od telefona koji se pregrejao otplike.

Prekinite da ložite čoveka i stvarate zabludu bez ikakvih dokaza. Šta mora? Koji kod mora? Šta to Samsnug ne može da uradi i promeni bežično? Može sve, kao i Apple i to rade.
Jednostavno su pustili kako su pustili, sve radi, ko ima problem otići će u servis. Setite se kada ste radili update pa vam pola bilo na ćililici a pola na latinici ili Engleski meni. To može? I sad ovde tupite o nekom kodu, nerealno!

Kako je moguce opet nalepiti originalne stikere na krajevima kutije ako mislis da kutija otvarana i telefonu namerno ubacen csc od Indije? Sad si me zbunio malo.
Mogu da se stave ovi koje je postavio @zoreli, ali to nisu fabrički za S24 Ultra, i on jeste imao problem ali se to videlo odmah koliko se sećam i pre otvaranja kutije, uglavnom on nije kupio sa fisklanim, taj lik mulja ovo ono, svakako nije isti primer. Vidi se odmah da li ima tu više stikera odnosno lepljen stiker preko stikera ili ne. Ne verujem da je to neko radio, juče kupio, a već danas stavio stikere, pa kad je stigao da koristi telefon i menja kodove i što bi menjao kod na India? Nego ovde teoretičari malo previše odlutaju, razumeju se kako Samsnug radi, gde šta prodaje, pa kad vide da je EU model i da su omašili onda im vrućina, a nije problem kad dobiju pola meni na Srpskom a pola na Engleskom.

@DrFranjo, koliko znam Samsnug tako nešto nema kao Apple, samo ako je zvaničan info to može da se upotrebi za nešto dalje da se nekom nešto osporava.

Poslednja izmena:
@alter Ima, samo ne mogu da nađem gde sam video. To sam baš uradio sa prvim telefonom, bio je samsungov sajt. Svakako ću okačiti čim nađem

Za one koji imaju problem sa slabim osvetljenjem, da li Vam je ukljucena opcija Dodatno osvetljenje?1000003299.jpg

Slobodno koristi lagani režim , ne utiče na svakodnevne performanse i kameru a primetno štedi bateriju. Jedino kad pokreneš igricu telefon sam pređe u standardni režim.
Od juče sam na Light modu iz puke radoznalosti šta je to. Apsolutno ne primećujem ništa u radu, skrolovanje kroz sadržaje glatko, multi-tasking takođe, kamera, sve to radi sasvim uobičajeno. Jedino što primećuje je malo sporiji pad procenata baterije i za nijansu hladniji telefon.

Od juče sam na Light modu iz puke radoznalosti šta je to. Apsolutno ne primećujem ništa u radu, skrolovanje kroz sadržaje glatko, multi-tasking takođe, kamera, sve to radi sasvim uobičajeno. Jedino što primećuje je malo sporiji pad procenata baterije i za nijansu hladniji telefon.
Tako i treba da bude, a za bateriju svakako " uči " ponašanje pa ćeš znati za 7-10 dana.

To nisi nigde pomenuo. Rekao si da je bio vakuum, da je kupljen u Tehnomediji, imaš račun, garanciju...i svi smo pretpostavili da si ti kupio u radnji. Onda je sve rešeno, izradio te malo neko na KP i to je to
To je kao kad vidiš na oglasu za auto "Nov, nov, nov! Prvi vlasnik u Srbiji! Prešao 120k kilometara" a on metuzalem izanđan u Švabiji sa 300k+ i možda tamo promenio pet vlasnika ali vreme po vlasniku teče tek kada ga on kupi...

Ma jasna je stvar. Izvinjavam se Tehnomediji, eto. Ovde je čovek kupio tamo telefon, promenio mu csc na Indiu, malo ga koristio, vratio na fabrička i zalepio ovu nalepnicu sa Alija. Zato mu nisu ni stizali apdejti dok nije vratio na evropski csc. E sad, to što je bio tako pokvaren da ga na KP prodao kao novog je drugi problem.

Ja moram nesto da pitam. Jel je racun validan? Secam se davno da su mutili sa racunima.
Mora da se pazi gde se uzima. Ja sam iskljucivo uzimao na kp od operatera i kod odredjenih osoba gde sam i pre kupovao i nikad nije bilo problema.

Ja moram nesto da pitam. Jel je racun validan? Secam se davno da su mutili sa racunima.
Mora da se pazi gde se uzima. Ja sam iskljucivo uzimao na kp od operatera i kod odredjenih osoba gde sam i pre kupovao i nikad nije bilo problema.
Validan je račun, garancija. Validno je sve. Sve sam živo isproveravao, sve moguće brojeve na kutiji, međutim ima jedna stvar koja mi je upala u oko. Na onim papirićima u kutiji kao i na samoj kutiji nema nigde Srpski, već Hrvatski. Upoređivao sam svoju ultru sa ortakovom, potpuno su iste, sve je isto. Na trenutak sam upao u paranoju pa sam počeo da razmišljam u smeru fejk ultre ne daj bože.

Nazad
Vrh Dno