Skoro je čovek za rođaka pisao da je kupio nov telefon i otpakovao ga lično, a telefon već bio u full modu, nije imao ona klasična podešavanja kao kad prvi put pališ telefon. Ili je kontrola kvaliteta 0 ili se čudne rabote odvijajuPoenta priče je da je platio za nov originalan telefon a verovatno dobio refurbished.
... Znaš da sam ja tako "nagraisao" da ne kažem naj*b'0 😵💫😁 ... Doduše sa KP od trgovca sa preko 2000 pozitivnih ocena , "vakum" al' kad ga otpakovah on u full modu ... Doduše baš lepo očuvan sa par mikro tačkica 😂Skoro je čovek za rođaka pisao da je kupio nov telefon i otpakovao ga lično, a telefon već bio u full modu, nije imao ona klasična podešavanja kao kad prvi put pališ telefon. Ili je kontrola kvaliteta 0 ili se čudne rabote odvijaju
Ja koliko se secam on i jeste uzet na kp ali sa navodnim racunom iz tehnomedije, sto navodi na sumnju da je telefon u stvari sumnjivog porekla...Ili je ceovek kupio na kp a ovde rekao da je kupio u radnji legalno...
Samo još da nam čovek potvrdi ovo pa imamo lep epilogJa koliko se secam on i jeste uzet na kp ali sa navodnim racunom iz tehnomedije, sto navodi na sumnju da je telefon u stvari sumnjivog porekla...
Dobro si razumeo druze. Tipa, telefon kupljen juce u Teh. a ja ga kupio posle par dana.Ja koliko se secam on i jeste uzet na kp ali sa navodnim racunom iz tehnomedije, sto navodi na sumnju da je telefon u stvari sumnjivog porekla...
Kako je moguce opet nalepiti originalne stikere na krajevima kutije ako mislis da kutija otvarana i telefonu namerno ubacen csc od Indije? Sad si me zbunio malo.To nisi nigde pomenuo. Rekao si da je bio vakuum, da je kupljen u Tehnomediji, imaš račun, garanciju...i svi smo pretpostavili da si ti kupio u radnji. Onda je sve rešeno, izradio te malo neko na KP i to je to
Legalno mora da ima Srpski jezik i uputsvo. Onda pogledaš iPhone koji ni nema Srpski jezik u telefonu a legalno se prodaje, koji iPhone ima kod i region? Šta mora?Pa legalno nebi smeo da dođe sa pogrešnim regionalnim kodom , i ne , nebi nikad dobio update da nije ručno prebacio CSC. U fabrici se tačno zna u kojoj regiji sveta će završiti telefon.
I vi ste povrućinili ali od telefona koji se pregrejao otplike.Malo si pregrejao od vrućine izgleda
Mogu da se stave ovi koje je postavio @zoreli, ali to nisu fabrički za S24 Ultra, i on jeste imao problem ali se to videlo odmah koliko se sećam i pre otvaranja kutije, uglavnom on nije kupio sa fisklanim, taj lik mulja ovo ono, svakako nije isti primer. Vidi se odmah da li ima tu više stikera odnosno lepljen stiker preko stikera ili ne. Ne verujem da je to neko radio, juče kupio, a već danas stavio stikere, pa kad je stigao da koristi telefon i menja kodove i što bi menjao kod na India? Nego ovde teoretičari malo previše odlutaju, razumeju se kako Samsnug radi, gde šta prodaje, pa kad vide da je EU model i da su omašili onda im vrućina, a nije problem kad dobiju pola meni na Srpskom a pola na Engleskom.Kako je moguce opet nalepiti originalne stikere na krajevima kutije ako mislis da kutija otvarana i telefonu namerno ubacen csc od Indije? Sad si me zbunio malo.
Od juče sam na Light modu iz puke radoznalosti šta je to. Apsolutno ne primećujem ništa u radu, skrolovanje kroz sadržaje glatko, multi-tasking takođe, kamera, sve to radi sasvim uobičajeno. Jedino što primećuje je malo sporiji pad procenata baterije i za nijansu hladniji telefon.Slobodno koristi lagani režim , ne utiče na svakodnevne performanse i kameru a primetno štedi bateriju. Jedino kad pokreneš igricu telefon sam pređe u standardni režim.
Tako i treba da bude, a za bateriju svakako " uči " ponašanje pa ćeš znati za 7-10 dana.Od juče sam na Light modu iz puke radoznalosti šta je to. Apsolutno ne primećujem ništa u radu, skrolovanje kroz sadržaje glatko, multi-tasking takođe, kamera, sve to radi sasvim uobičajeno. Jedino što primećuje je malo sporiji pad procenata baterije i za nijansu hladniji telefon.
To je kao kad vidiš na oglasu za auto "Nov, nov, nov! Prvi vlasnik u Srbiji! Prešao 120k kilometara" a on metuzalem izanđan u Švabiji sa 300k+ i možda tamo promenio pet vlasnika ali vreme po vlasniku teče tek kada ga on kupi...To nisi nigde pomenuo. Rekao si da je bio vakuum, da je kupljen u Tehnomediji, imaš račun, garanciju...i svi smo pretpostavili da si ti kupio u radnji. Onda je sve rešeno, izradio te malo neko na KP i to je to
Validan je račun, garancija. Validno je sve. Sve sam živo isproveravao, sve moguće brojeve na kutiji, međutim ima jedna stvar koja mi je upala u oko. Na onim papirićima u kutiji kao i na samoj kutiji nema nigde Srpski, već Hrvatski. Upoređivao sam svoju ultru sa ortakovom, potpuno su iste, sve je isto. Na trenutak sam upao u paranoju pa sam počeo da razmišljam u smeru fejk ultre ne daj bože.Ja moram nesto da pitam. Jel je racun validan? Secam se davno da su mutili sa racunima.
Mora da se pazi gde se uzima. Ja sam iskljucivo uzimao na kp od operatera i kod odredjenih osoba gde sam i pre kupovao i nikad nije bilo problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari