encarta
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.09.2007
- Poena
- 455
Kod mene u stanu S24plus, S23ultra i iPhine 16 pro, svi do jednog na Yettelu imaju 1 ili 2 crte signal. Na A1 imaju svi pun signal. Šta ja da uradim da se preporodim a da ne pređem u A1?Meni konkretno na exy smetalo to što je imao znatno lošiji signal i kraće trajanje baterije posebno na 4g. Preporodio sam se kad sam prešao na snap, posebno sa signalom.
Naravno da će sad neko da se javi i da kaže da to njemu nije problem i to je ok ali nemojte mene napadati ako meni to jeste problem.
Meni, a i mnogima, su te dve stvari izuzetno bitne i zbog toga ih treba naglasati. A to što nekome to nije bitno, to je drugo pitanje. Imate ovde na temama i ljude koji koriste telefon a da nisu ni stavili karticu u njega, nego kao tablet. Ima svega
Sa druge strane, masa koristi , tamo gde provodi najviše vremena, posao i kuća, WiFi, i onda čitamo kako loš signal srče bateriju, itd itd, posreče bateriju na putu do posla ili dok se sedi u kafiću?.. ne pamtim kad sam dva puta morao u toku dana da punim telefon pa čak i kad sam putovao po Srbiji bez dopunjavanja u kolima i koristeći navigaciju na mom Exyju.
Uglavnom, primetno je da su korisnici Snapa najglasniji po pitanju nabrajanja prednosti Snapa nad Exyijem. Zašto to rade , oni najbolje to znaju, u te dijagnoze ne bi ulazio kao što nikome ne bi nametao moje razloge zašto mi je sve jedno dal je Exy ili Snap i koji je bolji ili lošiji. Lično u tuđe izbore ne ulazim.
Da imam dva identična telefona sa različitim procesorima pa i da mogu iz prve ruke da uporedim prednosti i mane istih, smatrao bih se donekle kompetentnim da nešto i napišem na tu temu.