Meni sve radi savršeno, bez ikakvih trzaja. Mnogo bolje od 6.1 koji sam koristio do pre mesec dana. 😅I kakav je 8.0 na ultri iskustva?
Sve radi kako treba, nemam zamerki za sadaI kakav je 8.0 na ultri iskustva?
E hvala znao sam da je neka fora samo nisam znao koja je opcijaTo ti je ukljucen Super HDR. Imas u podesavanjima > advanced features > super HDR pa mozes da ga ugasis
Imam 20ak na jednoj sim kartici, ostalo je sve na drugim lokacijama. Na sta je najbolje da sve premestim?Da nisi slucajno izabrao da snimas kontakte na SIM kartici?
Otvori Contacts, zatim 3 tackice i klikni "View by storage location"
Nije onda to problem, jer je limit na SIM kartici dosta veci. Pretpostavio sam da si mozda sve kontakte cuvao, ali to nije slucaj.Imam 20ak na jednoj sim kartici, ostalo je sve na drugim lokacijama. Na sta je najbolje da sve premestim?
Ma ne znam vise sta da probam, napinje me mnogo, velika je razlika u potrosnji pre i sad...Nije onda to problem, jer je limit na SIM kartici dosta veci. Pretpostavio sam da si mozda sve kontakte cuvao, ali to nije slucaj.
Nemam pojma, nastavi da kopas. 😄
Ja ih cuvam na Google nalogu. Nikad nisam imao neki problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari