Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

AV ne kolje bateriju i telefon, prazne price, internet mitovi. To je samo jedan mali proces u pozadini. Imam Bitdef skoro pa deceniju na mobilnom, a trenutno S23U ume da mi dobaci i do 8-9h sot-a uz solidno maltretiranje.

Stigli septembarski ažuriranje: Nije ispravljen bag sa kamerom.

Screenshot_20241008_084453_Software update.jpgScreenshot_20241008_084459_Software update.jpg

Od prošlog ažuriranja baterija super. Ne treba dirati ništa ako vec sve radi. Posle kad ne valja baterija onda kukate.

... I onda se setim da će Ultra dobijati 7 Android nadogradnji 🤔😳 ... To će posle 3-4 ažuriranja (godine) biti za baciti ako ovako nastave da brljaju 😒

^ nisi ništa dirao na njemu?

^ nisi ništa dirao na njemu?
Osim maske stakla ništa (zaštitno staklo ono staro pravo staklo msm ako se to može karakterisat kao staklo meni izgleda ko staklo sad možda nije nzm, a i sad negde kažu mi nema više kao staklo nego neki drugi materijal kao lakše se stavlja...) ,da kako sam kreno da počešem ledja sa olovkom ona se slomila pa sam nabavio drugu jedino to al to je moja greška ne fabrička da crkne sama od sebe ili kako se to već stručno kaže... imam masku kupio još sa telefonom davno UAG monarch telefon je padao padao padao padao Ogrebotine nema jes da je tad koštala maska 60e al isplati se sad su preko 100e al rade posao

^ teško da baterija ima snage 7 godina i da drži koliko toliko normalno

Note 10+, prodao jeftino drugaru pre dve ipo godine u beprekornom stanju, ali ipak korišćenim kao primarni telefon. Još uvek ga koristi kao svoj jedini telefon i nema primedbu na bateriju ili bilo šta drugo. Ali, da - nema već 2 godine ažuriranja ne novu verziju androida.

Osim maske stakla ništa (zaštitno staklo ono staro pravo staklo msm ako se to može karakterisat kao staklo meni izgleda ko staklo sad možda nije nzm, a i sad negde kažu mi nema više kao staklo nego neki drugi materijal kao lakše se stavlja...) ,da kako sam kreno da počešem ledja sa olovkom ona se slomila pa sam nabavio drugu jedino to al to je moja greška ne fabrička da crkne sama od sebe ili kako se to već stručno kaže... imam masku kupio još sa telefonom davno UAG monarch telefon je padao padao padao padao Ogrebotine nema jes da je tad koštala maska 60e al isplati se sad su preko 100e al rade posao
Stvarno si izvadio olovku iz telefona da počešeš leđa?

Otvorio mi covek nove horizonte, ja se obicno cesem celim telefonom 😂

Teško će koji telefon izdržati 7 godina da i dalje bude živ.

Moj Samsung S7 i dalje živ i funkcionalan. Originalna baterija izdrži jedan dan. OS Android 8. Nisam zahtevan korisnik ali nisam ni nezahtevan ;). Na njemu instalirana Banca Intesa mobi aplikacija, Google Wallet, Viber, Skype, Youtube, Google Maps itd. Sve aplikacije rade bez problema.
Naravno, laguje pomalo u Chrome-u ali kako i ne bi kad je fon iz 2016. godine.

Moj Samsung S7 i dalje živ i funkcionalan. Originalna baterija izdrži jedan dan. OS Android 8. Nisam zahtevan korisnik ali nisam ni nezahtevan ;). Na njemu instalirana Banca Intesa mobi aplikacija, Google Wallet, Viber, Skype, Youtube, Google Maps itd. Sve aplikacije rade bez problema.
Naravno, laguje pomalo u Chrome-u ali kako i ne bi kad je fon iz 2016. godine.
Imam i S8 radi baterija malo laguje samo ima tačku na ivici ekrana od pada radi telefon i sve samo fleka stoji...

Danas stizu 2 updata. Prvi jutros drugi je sad pusten.
Prvi CXHA je samo septembar update
Drugi CXI1 je sad pusten je fix za kameru, poboljsana stabilnost rada itd.

Stigao ugreen usb-c to hdmi kabl, radi odlicno.

Uzeo jos jedan bežični adapter, baseus... Ne radi kad je na telefonu maska. Bzv.

Ja sam za Ultru odradio malo pre jedan od nekih 300MB i evo ga sad drugi od nekih 440MB

Ako ljudima izdrži dan ili nose power bank sa sobom meni ne smeta

Ispravljen bug sa kamerom

Pre nego sto instaliram ovaj veliki update, jel zaista popravio bateriju jos vise na ultri? 😀

Nazad
Vrh Dno