VERY Good news:
Europe, Asia, MidEast, Africa, Oceania, South America, North America (without USA/Canada), regions will have same "B" models: SM-S911B, SM-S916B, SM-S918B.
"All models and all versions are supported for changing csc function"
Искрено не могу да се сетим Бенчове рецензије P50P, али сећам се да је Мислав исхајповао P50pro до бола и прозвао га једним од најбољих ако не и најбољим фоном прошле године, док су га други закопавали и причали да је мртав... У принципу сви су пристрасни донекле јер од тога живе, најреалнији су људи овде на форуму и имаш утисак из прве руке.Benchmark recenzije su dosta pristrasne i kao takve beskorisne. Pored Samsunga, sada su u ljubavi i sa Motorolom.
Recenzija je mane navela da uzmem P50 Pro koji ima "najbolju implementaciju hlađenja SD888" - malo morgen. Furuna.
Ja sam baš tražio da mi se neko javi sa ponudom. Pozvaće me sutra vrv pa ćemo videti. Ne verujem da će na paket od 1500din da mi ponude telefon ispod 200k. Biće zanimljivo njihovo ubeđivanje da uzmem paket od 4000din ako ništa drugo. 🤣Cena u Yetelu je bas lepa,kod njih telefon nisam kupio jos od pocetka 2016 godine,zovu cesto da bi produzio ugovor,mogu da dobiju raskid samo...
Ja danas svratio do gigatrona i malo se poigrao sa S23U. Na prvi pogled malo kockastije deluje u odnosu na S22U (ekran nije toliko zakrivljen) što mi se svidelo i kamere deluju dosta veće. Bio je izložen model u zelenoj boji i deluje mnogo lepše uživo nego na slikama.
U nemackoj preko samsung.de s23 ultra sa 512GB + ko ima promo kod dobije galaxy buds2 pro i jos 100e popusta sve ukupno izadje 1299eedit: isteklo vreme...
Ko je pratio promociju za pred-naručivanje u inostranstvu, otprilike je isto 256GB=512GB, slušalice umesto Samsung Galaxy Buds Pro 2 - obične Galaxy Buds 2, ugovorna obaveza kod mob. operatera ne može da se poredi sa inostranstvom.
Otprilike ista cena kao prošle godine 256GB ove godine 512GB, malo skuplje ali razlika u ceni je taman tih 256GB(nema poklona), ko dobije slušalice, ima naravno i ''dogovora'' sa menadžerom kod mob. operatera što zavisi koliko je neko vešt da se ''cenka'' - što se naravno podrazumeva...
U inostranstvu šalju telefone i po 2-3 nedelje ranije, ali naravno zabranjeno je pisanje recenzija i vlog-ova...
Nisu dizali cene. To je cena za Omorika 25 tarifu. Kao i ostale mreze sto je veca tarifa, niza je cena telefona.@dimmu slazem se sa tobom.
Sad kad sam usla na sajt vidim da su se vec prekalkulisali i digli cenu na 7600
Pa to je izgleda ljudima problem da ono sto dobiju na poklon ne mogu da prodaju posebno pa da tako prodju jeftinije. Samim tim im izgleda taj poklon nista ne znaci i onda automatski gledas kako ti je to jako skupo. Pogledaj na drugu stranu da dobijas telefon sa duplo vise memorije iliti nesto za sta bi za S22 Ultra morao da doplatis 30.000din vise koliko je npr trenutno razlika izmedju 128 i 256gb modela.Prošle godine preorder okruglo 150k (1250 evra), 12/256, tako da je ovo povećanje od skoro 10%, za isti telefon, bez poklona itekako preskupo.
Ja sam zavaljao prošlogodišnje poklone i uzeo 150 evra, tako da me fon ispao oko 1100 evra što je ok cena, s obzirom da sam hteo 1000 evra da dam za nov telefon.
Prevideo si:Evo sve čekam hoće li neko drugi da prokomentariše mts-ovu ponudu za s23u sada kada je konačno dostupan za slučaj da nešto grešim, ali meni izgleda preskupo u odnosu na ponudu A1.
Naime, sa sličnim paketima (NEO23 vs Omorika 25) situacija je sledeća na 24 rate:
A1 NEO 23:
5900 rata + 2500 tarifa = 201600
Mts Om25:
7600 rata + 6 meseci 1600 + 18 meseci 2300 tarifa = 233400
A ako kojim slučajem želite da iskeširate u A1 telefon uz obavezu da uzmete ovaj NEO23 paket na 24 meseca to izgleda još bolje u korist A1:
127500 + 2500*24 = 187500
Možda sam prevideo neka sitna slova na A1 sajtu ili ima neko drugo objašnjenje zašto je ovolika razlika možda normalna?
Edit:
Da ne kažem što MTS nudi trenutno samo dve boje, a a1 sve četiri.