Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

sad si jedinstven :ROFLMAO:

Nudi mi lik da menja samnom Pixel 6 ili Pixel 7 , a ja njemu moj S23 ? Sta da radim. Al se dovumim jel mislim da je S23 bolji. Imao sam Pixel 7 i bas me bila razocarala baterija. A i ovaj je noviji, mozda sam sebi dadoh odgovor.

Poslednja izmena:
I to je pitanje koliko bolju, s obizrom da obican pixel nema telephoto.

Ma odgovara mi, nego mi obaj nudi sam. Al imam lose iskustvo sa pixel 7, pa sam odbio. S23 je bomba.

Sta bese prica za one folije iz Promobija? Je l' su bolje od MobileOutfitters? Ova moja MO koju sada imam je krenula da se odlepljuje pa ili da idem da je prelepe za 1000 din, ili da uzmem novu tu u Promobiju za iste pare?

Zaboravio sam, imas ultru ili obican?
Pisali smo vec da MO ne vrede te pare i da je jednostavno bacanje para. Reklama i nista drugo.
Za promobi su bili zadovoljni, trenutno kako je ne znam, nisam stavljao.

Ultru imam, ebiga kad sam uzeo prosle god nije bilo mnogo izbora jer je tek izasao, tako da sam otisao pravo sa fabrickim folijama i zalepio tamo..

Mogu da odem da mi prelepe ovu, ali za iste pare mozda bolje da uzmem glanc novu. Ne bih sigurno opet dao 3000 za foliju u MO.

@shomiNBGD sto ne stavis whitestone k'o covek i zaboravis na folije i ostalo kad vec imas ultru? Na zakrivljene ekrane jedino ws, ostalo ti je bacanje para.

A nemam pojma, iskreno maltretiranje mi je to sve sa lepljenjem a i nisam nikad imao staklo.

Da se ne ureknem, nije mi ispao telefon godinama i najradije bih ga nosio skroz golog, nego ono, zao mi da se grebe 🤷‍♂️

Ja koristim kožnu za mali s23 još od oktobra.

Jeste u pitanju koža, ali malo je manje izražena ta tekstura, pa je glatka, ali ne klizi što je najbitnije. Generalno, futrola jeste dobra i kao zaštita, a i (po mom misljenju) estetski, jedino što posle par meseci na rubovima pojavljuju se neke sitne izbočine, kao da je iskrzana. Mada na crnoj se to ne primećuje toliko (više se oseća na dodir), koliko se primećuje na onoj braon varijanti.
I mislim da to nije posledica habanja, već mi se čini da se to dogodilo posle par jačih zagrevanja telefona (npr. duže snimanje 4k po toplom danu i duža upotreba u autu).

Bila je pre u prodavnici G, ja imao neke bodove, a maska nije bila na šok ceni, pa sam onda kombinovao te bodove i 18% na Yettel petak što je žena "ogrebala" i ispalo oko 4000, a inace je valjda 7000. Nisam siguran da li je sada ima tamo, ali potrazi po šifri EF-VS911-LBE.

EDIT: Evo u prilogu, nadam se da se vidi, kako izgleda ivica posle nekih 6 meseci je počelo i to samo po bokovima, leđa su ista kao prvog dana.Futrola2.jpgFutrola1.jpg

Poslednja izmena:
Bila je pre u prodavnici G, ja imao neke bodove, a maska nije bila na šok ceni, pa sam onda kombinovao te bodove i 18% na Yettel petak što je žena "ogrebala" i ispalo oko 4000, a inace je valjda 7000. Nisam siguran da li je sada ima tamo, ali potrazi po šifri EF-VS911-LBE.

EDIT: Evo u prilogu, nadam se da se vidi, kako izgleda ivica posle nekih 6 meseci je počelo i to samo po bokovima, leđa su ista kao prvog dana.Pogledajte prilog 447990Pogledajte prilog 447991
Normalna posledica sto je 'nabubrela' ovako, i meni je na starijim ajfon original ovakvim isto bilo doduse posle god i jace.

Pa nije bas normalno, ja imam na ultri, pa jedno 9 meseci i nije se pomerila, ali nikako brisanje alkoholom. Samo dezifekcija sa sredstvom bez alkohola.

Evo moje posle 3 mjeseca,uzeo polovnu za 20e.Djevojka isprobala i prodala:)Inace nova kod nas u CG kosta 49e i meni je odlicna...Preudobna i nije klizava.Ne mazem je nikakvim sredstvima.

Prilozi

• IMG_6607.jpg
    IMG_6607.jpg
    160.4 KB · Pregleda: 111
  • IMG_6608.jpg
    IMG_6608.jpg
    116.9 KB · Pregleda: 102
  • IMG_6609.jpg
    IMG_6609.jpg
    121.7 KB · Pregleda: 99
Sta bese prica za one folije iz Promobija? Je l' su bolje od MobileOutfitters? Ova moja MO koju sada imam je krenula da se odlepljuje pa ili da idem da je prelepe za 1000 din, ili da uzmem novu tu u Promobiju za iste pare?
Ja sam dobio uz s23+ u promobiju foliju, i zadovoljan sam. Evo cetvrti mesec nije se mrdnula. Jedino ima jedna tackica ali kapiram da se to cuknulo negde. Imao sam pre MO i bile su mi generalno ok, e sad oni imaju one dve vrste...
E da na s23 obicnom sam godinu dana imao neku iz radnje pored promobija u galeriji, isto se nije mrdnula za godinu dana. Sto navodi na zakljucak da su obicne sasvimdovoljne

Mislim da je poslednja baš fina kožna maska bila ua s7/s7 edge telefone...ono je bila milina koristiti. Imao sam posle i na nekom notu 8 (ili 9) i to je već bilq druga priča.

Alkantara je bila odlicna na s8 plus. Navodno zbog cene su je kasnije izbacili, j*g.
Od koznih nisam bio zadovoljan kvalitetom na samsungu, na ip su bile dobre do pre neku godinu.
Od koznih trenutno andar je odlicna, mada ima i jos nekih proizvodjaca koji su isto okej.

Nazad
Vrh Dno