Ma gde ja san ga potkocio i stavio na prozor.Ne bih mogao 40 sekundi da ga drzim toliko mirno a kamoli 4 minuta.Добро је, ја са ноутом нисам успео ни 30 секунди мирно😅
Zanimljivo da je jedan deo korisnika nebrendiranih S23U - EU ( EUY / EUX ) dobio martovsko ažuriranje , dok mnogi drugi nisu , čudno ... za uređaje od operatera - načekaće se izgleda .
... Baš čitam po XDA i izgleda nikom nije jasno .
Meni je bio na EUX čim je ovde prijavljeno da ima update.ja sam EUX i nema ga.
Sad imaš i čemu da se vratiš 😉^ opet si u pravu, pitanje je kad ću se vratiti 😀
Video sam u MTSu u Ada MallDa li kod nas negde, ima da se uzmu, ove Samsung originalne folije za ekran?
Mrzi me da porucujem i to sa mobilfun, pa da cekam dva meseca da stigne.
Zadovoljan na bateriju u odnosu na s20.. izgura ceo dan bez problema. Od jutra pa do uveceKako ste zadovoljni sa običnom 23 vi koji imate? Baterija prvenstveno...
Ja sam zadovoljan baterijom. Nisam zahtevan korisnik ali oko 8 kad zavrsim obaveze baterija je obicno na 50+%. Pre toga sam imao ip13pro i ne vidim razliku u trajanju baterije. Na bivsem a21 to ni priblizno nisam imao. Po meni odlican telefon.Kako ste zadovoljni sa običnom 23 vi koji imate? Baterija prvenstveno...
Čuva i obrađuje informaciju sa 50, odnosno 200 miliona pojedinačnih piksela, za razliku od standardnog moda gde se informacija, zbog grupisanja piksela, prikuplja sa 12 miliona (većih) "piksela", tj. grupa piksela.Ne kontam sto pri svakoj fotki 50/200 vrti dole 5-6sec onaj plavi krug kao loading
Misliš, ne postoji ta zadrška? Dobro, u standardnom modu se obrađuje preko 4x (u odnosu na 50MP) i preko 16x (u odnosu na 200Mpix) manje informacija.A gde je taj standardan mod gde nema toga ? Jelte ne postoji![]()
Постоји, то ти је стандардна размера 3:4(стоји ти у горњем делу екрана),претпостављам да ти је сад на 3:4(200mp).A gde je taj standardan mod gde nema toga ? Jelte ne postoji![]()
60% preordera si bili S23U, vrlo pozitivne kritike i mišljenja o S23 generaciji... ne bih očekivao da vidim bilo kakve dodatne promocije.Sta mislite jel vredi ocekivati neku promociju uskoro od Samsunga, kao sto su to do sada radili, tipa watch uz telefon ili tako nesto?
Pa uskoro tesko da ce biti neka promocija. Mozda negde na leto.Sta mislite jel vredi ocekivati neku promociju uskoro od Samsunga, kao sto su to do sada radili, tipa watch uz telefon ili tako nesto?