Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Da , nešto je tu vrlo čudno 🤔🤔🤔 ... Ipak ima razlike / samo u čemu 🤔
Najbolje sto je jedan radio test 3 februara u 9:30 navece a drugom 4 februara u 16:43? Nema veze sa mozgom? Ako je jedan pored drugog odmah radi im zajedno test

Nista od navedenog. Cekaj, jel sam rekao da nemam problema?🤣🤣🤣🤣. Cak je i S23 uspeo da osvoji cukicu jace polovine.

Meni se hoće S-Pen diskonektovati s vremena na vreme, ali nije da mi je neko cimanje resetovati je. 🤷‍♂️

Od kako sam na 14 pro preporodio sam se što se tih gluposti tiče.😂 Trenutno me i ne zanima prelazak na S23 Ultra. Videćemo na jesen ako ispeglaju sve.

Ono jes, olovčica na ajfonu radi neviđeno :D
A i na brzo punjenje si kukao, vidim da ti i ta Inovacija na ajfonu odjednom odgovara :D
Za olovkom malo tugujem, pa izvadim s22U iz kutije poigram se i vratim ga.😂
Identično brzo se puni S22U sa 30w xiaomi punjačem i 14 pro sa original 20w punjačem.
Punjenje je kriminalno sporo kod oba modela, sramota.
Bar mi se ne restartuje telefon tokom poziva i ne stižu poruke da sam bio nedostupan. 8h SOT za 2 dana upotrebe S22U je mogao sa 2 punjenja.
Na jesen kad isprave bagove i srede kameru kupiću S23U da isteram želju.

Ne znam koliko se dugo puni jer nemam usb A na lighting kabal. Dobio sam 20w original punjač uz telefon mada i njega retko kad koristim pošto ga punim bežično noću na 10w (isto kao i S22U).
Original ga napuni za oko sat i po, S22U sa xiaomi punjačem oko sat i 15-20 min.
Kad mi dođe drugar sa S23U ovih dana napraviću poređenje u noćnim uslovima sa 14 pro.
14 Pro je ograničen kao terasa, fale mi bolja tastatura, T9, split screen i floating windows i normalna obaveštenja. Sem toga na ostalo sam se brzo navikao.

Jel vi koristite ono sam moderno zastitno staklo,da ne moze niko da ti gleda sa strane sta radis na mobilnom telefonu,video sam da ne pokriva bas sve,viri oko kamere samo?

Ima moj kolega, skroz super stvar. Tj super stvar kome to treba. Tek negde na 45° se vidi jasno ekran. Losa strana je sto mnogo potamnjuje isti.

Moze, ali ima taj dimming..

Sta sad isapde ultra valja samo ako je 12/512 a 8/256 nije dobra ili?Msm citam sta se pise na orethodnim stranama pa nisam bas najbolje razumeo.

Takodje ove zalbe sa tw, u 90 posto recenzija koje sam video niko spomenuo problem sa baterijom i pregrevanja,cak sta vise svi hvale bateriju da je mnogo bolja nego na proslogodisnjim modelima.Ovo za pregrevanje nzm nisam video da je neko bas testirao zagrejanost posle nekog gejminga isl ali ono.
Takodje i ovaj wifi problem nisam nigde video da je neko napisao.

Za wifi je izgleda prob samo sa wifi6 ruterima. Kapiram da ce to da ispeglaju u nekom od narednih zakrpa. Meni se desilo 2x da mi zatrokira net i da sam morao da se rekonektujem, dok je na drugim uredjajima radio ok.

Bogami napravili su dobar uredjaj, presao sa s22u i bas zadovoljan u smislu same baterije, signal je bolji itd, skroz dobar telefon. takav je trebao s22 da bude ali eto...

Za wifi je izgleda prob samo sa wifi6 ruterima. Kapiram da ce to da ispeglaju u nekom od narednih zakrpa. Meni se desilo 2x da mi zatrokira net i da sam morao da se rekonektujem, dok je na drugim uredjajima radio ok.
Imam WiFi 6 ruter, nikakav problem nisam imao. :unsure:

То што је боља батерија и сигнал нема много везе са Самсунгом, него Qualcomm који је избацио добар чипсет за све произвођаче андроида па је аутономија и код других 1,5 - 2 дана. Наравно,такође битна ствар да није производни процес није био код Самсунга.

Prilozi

• Screenshot_20230304_094013.jpg
    Screenshot_20230304_094013.jpg
    77.2 KB · Pregleda: 102
^ da je izašao na exy bio bi ista serpa sa sto problema kao i S22U

Exynos je problem, Samsung je sam sebi pucao u glavu godinama😅 Inace ja i dalje cekam MTS, uplatio im avans a oni mute, zele da mi naplate po sadasnjim cenama Ultru, zato sam pokrenuo vansudski spor jer ima i gorih od A1 izgleda😅
Isto I ja čekam još.. 13og Februara uplaćen avans..sad ce jos malo mesec dana..
Exynos je problem, Samsung je sam sebi pucao u glavu godinama😅 Inace ja i dalje cekam MTS, uplatio im avans a oni mute, zele da mi naplate po sadasnjim cenama Ultru, zato sam pokrenuo vansudski spor jer ima i gorih od A1 izgleda😅
Ovo su mi odgovorili prošle nedelje ..na nedelju dana im šaljem mail sa pitanjem kada će.. ovo je drugi ..sutra im pišem i treći put..

Prilozi

• Screenshot_20230306_135955_Chrome.jpg
    Screenshot_20230306_135955_Chrome.jpg
    88.6 KB · Pregleda: 83
Poslednja izmena:
Pa dobili su jedan kontingent uređaja, to su podelili, i sad cekaju sledeci. Isto je bilo i sa Iphone 14 pro serijom. Ja sam cekala skoro dva meseca, isto porucen u preorderu (ali nije bilo do MTS-a, jer ih realno bas niko nije imao na stanju u pocetku, dobili su malu količinu, koja nije ispunila zahtece potraznje). I da ko ga je i porucio u preorderu, po cenama i uslovima po kojima je odobren zahtev, po tim uslovima cete ga i dobiti, cak i ako su oni naknadno korigovali cene.

Nazad
Vrh Dno