Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Koristi li neko RCS Chat na Google messages,a da je pri tom Yettel korisnik,samo da mi potvrdi dal mu radi ili ne?Meni pise da nije podržano i da mobilni operater ne podržava RCS Chat.Jutros mi radilo.
Ni meni na A1 od juče.
Imaš na reddit puno tema.

"Reports from September 2025 indicate that Google Messages RCS has stopped working for some users in specific regions, particularly after recent app updates. A recent shift in how Google provides RCS, moving from Google's own servers (Jibe) to local carriers, appears to be the primary cause of the disruption."

Користи ли још неко Нова лаунчер? Сада прочитах вест да је забатаљен, а користим га годинама, платио ону Про верзију.
Постоји ли нешто довољно слично за убудуће?

Tesko, koristi Novu dok radi.

Trebalo je da postane open source ali su ispalili tog lika koji je bio vlasnik, nista cudno.
Тог тренутка кад је продао, могао је да се поздрави са надом да то некоме неће бити јефтиније да убије, него да пусти да постоји. 'ебо га Мамон.

Тог тренутка кад је продао, могао је да се поздрави са надом да то некоме неће бити јефтиније да убије, него да пусти да постоји. 'ебо га Мамон.
Није ми баш најјаснија његова идеја да је хтјео да буде опен сорс, али након продаје 😅

Па ако је баш хтјео бити хуманиста и добротвор онда је тај план требао провести прије него је продао код.

Да имам плаћену Нову, али је не користим задњих 6-7 година

Open source postaje onog momenta kad on napusti kompaniju, to je bio dogovor.

Samo sto su oni odlucili da skroz batale aplikaciju a na to nije racunao.

Ko zna sta je tacno iza kulisa, sustina je da ode Nova a nema Nove (aplikacije) da je adekvatno zameni.

Skoro u CG na planini očajan signal, SOT 1.5h od 100-30%
Znači baterija je katastrofa na 4G
Jel neko nekad kačio kako se ubije update sistema da ne iskače ono?

Koja je realna cena za mali s23? Verzija sa 256giga, star godinu dana, perfektno stanje sa još dve godine garancije?

Zadnjih dana me ubija fingerprint scanner
Dodao 2x desni palac I opet zeza
Jel to urađen neki skriveni update ili počinje jesen, suvi prsti?
Nisam ni instalirao zadnji update sistema, sabili su mi bateriju na 2-3h SoT na 4G U planini, bez powerbank cigle kao nemam telefon

Da upravo vrtim oglase
Baterija kriminal
Nije stvar novca nego mi mrsko podesiti sve od nule i naručiti 5 različitih maski

Nemaš tu puno filozofije, meni je Smart switch prebacio apsolutno sve. Jedino maska problem.

Poslednja izmena:
Meni je zeznuo sve zvukove notifikacija kad sam prebacivao sa S20FE pa sam morao da reinstaliram neke aplikacije.

Mimo toga je proslo sve manje vise ok.

Nazad
Vrh Dno