Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Čekaj, kakvo grupisanje notifikacija ja ne primećujem nikakvu razliku ni tu? To nije ovo iz Panel Settings (Separate/Together)?

Ps: Insta beta je pravio problem, ne znam tačno u kom momentu dokonosti u životu se desilo da se prijavim za betu, ili slučajna omaška.
Ps2: setih se, onda kada je IG srkao bateriju kao nenormalan pa je bio pokušaj - možda beta neće. I ostah tester a da ne znam. 🤣

Spusti notification panel skroz, na 2x povlačenja na dole, imaš ikonicu olovke (kao edit) pored dugmeta za gašenje, kada tu uđeš, gore levo imaš panel settings i unutra opciju Separate ili Together.

Ne, ne, mislim na to da se sve notifikacije jedne aplikacije grupise u jednu i klikom na istu otvore ti se sve posebno.

Na primer imas 4 mejla, tebi se vidi kao jedna notifikacija grupisana i tek kad kliknes on ti otvori sve 4 posebno.

Ozbiljno funkcionalno unazađena Samsung Dex aplikacija ko je navikao da je koristi svakodnevno, pritom u istoj pravi probleme sa eksternim ulaznim uređajima, ignoriše podešavanja tastature a gamepad gubi konekciju čim se ekran telefona ugasi. Dok sam tražio rešenje za problem naišao sam na forume gde se i drugi korisnici Samsung telefona žale na iste probleme prilikom prelaska na OneUI 8.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno