hsv.stoned
Audio Guru
- Učlanjen(a)
- 27.10.2009
- Poena
- 113
Pa kupi S21FE (SD) , odlična baterija, odličan signal , Hladan / mlak pri bukvalno "urnisanju" igricama i pri tome "krštena" garancija 2 godine = sve to za oko 500 evra novo..... Ili sačekaj S26 - možda srede sve u fullu (šalaJa pričam o nama dostupnoj verziji. To da se dovijam za HK verziju i razmišljam da l će da crkne nešto ne pada mi na pamet, nisam zaludni fanatik.
Pričamo o verziji namenjenoj za naše tržište. S20 nisam kupio zbog loše baterije, S21 nisam kupio zbog manje lošije baterije, S22 neću kupiti zbog takođe loše baterije. 4 generacije prodaju priču, nisu se udostojili da porade na najvećem nedostatku njihovih telefona - lošijem signalu i lošoj autonomiji. A busaju se glupostima.
Nego sreća njihova da i Zmaj već 2 generacije ima lošiju autonomiju i problema sa pregrevanjem pa Exynos ne deluje toliko loše.
+1Stvarno FE sa kp cenom oko 500 evra nije uopšte loša kupovina.
Možda i jedna od boljih kupovina.
Meni je mnogo lep S22U, a što se tiče case-a, meni je žao kad moram matori Note 10 u case a kamoli ovakav fon... Ali još bi mi žalije bilo da ga izgrebem...Bakarni-bordi S22 Ultra je uživo mnogo suptilniji i lepši nego na slikama, dosta interesantna boja, štete što takav telefon mora u neki case.
Gde je taj test?Da se pokriješ od sramote posle kupovine? 😂
Zezam se!
Ljudi, ima detaljan test kamere okačen par strana iza, slikao čovek dete dok trči, dobro je ispalo. Ne znam što kukate.
Što se baterije Huawei telefona tiče, jeste dobra, ali ja više volim da mi dolaze notifikacije, a ne da sistem agresivno gasi sve živo.
Ne vidim kako je bolja kupovina od s20fe koji dolazi sa 8gb i prilično manjom cenom (pričam takođe o snap 5g verziji i sa kp)?+1
Odlična kupovina.
Ako se uzme u obzir da će s22 koštati verovatno na oglasima blizu 750e, definitivno ne opravdava razliku u ceni.
vauHej! Ne sprdaj se s limited edition "Samsung hoodicom"!
Ali nemojte previše navaliti jer samo 22 sretnika osvajaju tu dragocjenu nagradu.
![]()
Ti toliko hvalis taj s20fe na sve strane da me navodis da razmotrim, iako mi inace na pamet ne bi pao, sto zbog kamere, sto zbog dizajna, sto zbog toga sto je praistorijski vec, sto zbog toga sto cena jednostavno nije pala doboljno za to koliko je kostao kad je izasao, sto zbog svega zivog.Ne vidim kako je bolja kupovina od s20fe koji dolazi sa 8gb i prilično manjom cenom (pričam takođe o snap 5g verziji i sa kp)?
24.02. od 19h u specijalnom LIVE prenosu na facebook i instagram zvanicnim profilima Samsung srbije.Hajd' da ponovim pitanje - gde i u koje vreme se može pratiti ceremonija dodele ovih dukserica? Ne bih da propustim ovako nešto, naročito sada kada su zatvorene ZOI.
... Ta 5G verzija se ne prodaje ovde sa "regulare" 2g garancijomNe vidim kako je bolja kupovina od s20fe koji dolazi sa 8gb i prilično manjom cenom (pričam takođe o snap 5g verziji i sa kp)?
Ovo je prvi put da vidim da je neko napisao konkretan razlog da je neophodno 8GB rama. Do sada sam uglavnom video objašnjenje "više je bolje".Bez min 8GB RAMa ne rade sve 64bit aplikacije (kome je to bitno).
Nije tolika razlika u ceni uopšte, 60-70e. Imaš i 8/256gb s21 fe za 100e više od s20fe.Ne vidim kako je bolja kupovina od s20fe koji dolazi sa 8gb i prilično manjom cenom (pričam takođe o snap 5g verziji i sa kp)?
Nidje veze...Bez min 8GB RAMa ne rade sve 64bit aplikacije (kome je to bitno).