Kako da nadjem tu aplikaciju?Isto. Od poslednjeg ažuriranja vibera. Radio sam ponovo "optimizaciju aplikacija" preko one aplikacije App Booster i nakon toga radi ok.
Meni je zablokirao i na 19.0.1.0, zato instslirah 19.0.2.0...Ne bih eksperimentisao sa 19.0.2.0, verzija koju je kolega Stock postavio, 19.0.1.0 radi odlicno, nakon 24h koriscenja telefon se nije ni jednom ukocio.. viber radi perfektno...
Jeste đubre i ne volim ga, ali je meni i dalje najdraža aplikacija za dopisivanje. Ne znam zašto.Samo se uđe u Settings - Privacy - Personal Data i vidi se odmah kakvo je Viber đubre od aplikacije.
U Manage ad preferences bolje ne ulaziti koliko ima da se skroluje
Signal radi kao sat, ali Viber je iz nekog razloga popularan samo na Balkanu tako da je nužno zlo.
Skini 19.0.1.0 ona za sada radi posao lepo izgleda..Malopre mi se restartovao telefon nakon zabadanja u Viberu. Na poslednjoj verziji aplikacije sam skinute sa apk mirrora. Neke ozbiljne probleme Viber ima sad.
Poslednja zvanica na play storu je 18, ona je puna bagova, od 5 puta koriscenja, 8 puta zabode telefon 🙃Isto se desilo i mojoj supruzi na Honor 20 - nikad pre ove poslednje zvanične verzije.
Pa o toj zvaničnoj verziji 18.9.2.0 i govorim... Supruga jednostavno ne voli instaliranje nikakvih aplikacija izvan PS i ja se u to ne mešam - nekako sam srećniji kad nema ubeđivanja bez obzira što na kraju ipak moja bude poslednja (OK, sve si u pravu)...Poslednja zvanica na play storu je 18, ona je puna bagova, od 5 puta koriscenja, 8 puta zabode telefon 🙃
Biju ko neće da uzmeU A1 je novogodišnji popust . S22U + Neo 23 = 7.099 din. ukupno mesečno.
Ima, evo bas danas..Zamiljivo da na GStore-u nema ovih verzija.