Koji model. Meni S22 mali, nikakve probleme nema u konekciji sa satom, jos sam prilicno zadovoljan i dometom BT konekcije i na satu,i na telefon i na pristiglim buds pro. Telefon na punjacu u stanu, jedan zid izmedu, oko 7-8m razdaljine, na terasi sedim i sat i sluske bez ikakvih problema i prekida u toku poziva sve radi.Meni je od svega najupečatljivije da gubi vezu sa satom koji mi je na ruci a telefon u ruci. To me baš nervira i dešava se nekoliko puta dnevno.
Kad se uzme direktno u Samsungu, ne preko operatera, onda je tako.Drugari,evo,svaki apdejt mi dodje bukvalno 1. U mesecu,moram da kazem da su tacni,evo od kupivine vec 3-4 apdejt.
Baš su ažurni po tom pitanju. Svaki update stiže na vreme.Drugari,evo,svaki apdejt mi dodje bukvalno 1. U mesecu,moram da kazem da su tacni,evo od kupivine vec 3-4 apdejt.
Uvek smart switch već desetak puta i sebi i drugima pa i sa drugih telefona. Čak i na tabletima. Nijedan problem do sada.Pitanje za one koji cesto menjaju Samsung telefone (@Proday , @zoreli_ i ostale da ne nabrajam 😁 )... Da li koristite Samsung smart switch, da preko kabla prebacite sve sa starog na novi tel ili radite sveze instalacije? Ja oduvek radim sveze, a pitam da drugu odradim to posto hoce da ustedi vreme... Oba su na One ui 4.1...
Jel to nesto od ove serije telefona napravljeno da ne moze firmware ds se menja? Ja sam na S10+ sve preko odina menjao i dobijao OTA ako se dobro secam. Cak sam nosio i na reklamaciju,niko nije pravio problem za promenu firmwarea.Ne možeš da promeniš firmware. Ne može ni pro mobi. Možeš jedino svakog meseca preko odina da ažuriraš. OTA zaboravi.
Izgleda da da. Platio sam samkeys i promenio CSC sa A1 TOP na EUX i isti djavo. OTA nemam, moram rucno preko Odina..Jel to nesto od ove serije telefona napravljeno da ne moze firmware ds se menja? Ja sam na S10+ sve preko odina menjao i dobijao OTA ako se dobro secam. Cak sam nosio i na reklamaciju,niko nije pravio problem za promenu firmwarea.
Pun je KP oglasa za taj punjač, imai ih baš dosta. Njegova brzina punjenja je sporija nego kada puniš preko brzog žičnog punjača. Ja sam moj zadržao jer mi zgodno noću da stavim telefon na bežično punjenje kada krenem da spavam, a pri tome dobio sam ga džaba, pa hajde da ga zadržim, ali ako ne puniš telefon noću, već preko dana, dosta brže puni žični punjač.Da li neko ima da proda taj punjac?
Meni deluje da se poboljsalo još od prethodnog apdejta, a da ovim novim ništa nisu pokvarili u tom smislu (a što zna da im se desi). Sad mogu da punim bateriju do 85% kako preporučuju i da mi talefon uz moje prosečno korišćenje, do pred spavanje spadne na 10-25% baterije (kako kad).Meni deluje drugari da baterija traje malo duze posle zadnjeg apdejta!