coabog
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 27.10.2014
- Poena
- 80
To je A1, još samo Yettel da pusti...Rekoh opet da probam i evo ga:
![]()
Jel idem na ono brzina obrade pa Najveca?? I dal da restartujemIskreno, vide se. Počneš da osećaš snagu, ali i da je vidiš.
Ne treba ti restart nakon odobira, e sad da l ces odabrati, na tebi je. Malo vise se greje telefon i malo krace traje baterija, ali sam ja iskreno ocekivao vecu razliku. Kod mene manje vise isto.Jel idem na ono brzina obrade pa Najveca?? I dal da restartujem
Zar to nisu one kao futrole / maske sa kaisem? Ima toga, guglajJel ima neko ideju ili savet za masku za mali s22 koju mogu da nadjem odmah u BG, da ima deo za kanap, tj za vezivanje, da mogu nekako da je pricvrstim za sebe, jer treba da idem na neko veslanje a hocu s njim da fotkam?
Ako misliš na kesice što idu oko vrata, neću to. Treba mi bukvalno da vezem telefon za sebe, a da bude slobodan u smislu korišćenja i fotkanja.Zar to nisu one kao futrole / maske sa kaisem? Ima toga, guglaj![]()
Ako misliš na kesice što idu oko vrata, neću to. Treba mi bukvalno da vezem telefon za sebe, a da bude slobodan u smislu korišćenja i fotkanja.
Za s22 ne nadjoh ništa, čak ni onu sto ima prsten pozadi da se kao nasloni telefon. Za ultru ima nillkin armor sa prstenom ali ne prave je za malog.
Koliko vidim nista se posebno nije promenilo,baterija mi deluje jos i gora. Oko 4 sata upaljenog ekrana normalnog koriscenja...bez igrica.Jel se zna šta je novo u tom update?
Ne vidim neke promene
Proveri molim te audio poruke u viberu, da li su prve 2 seknude posle play nemoguce za cutiKoliko vidim nista se posebno nije promenilo,baterija mi deluje jos i gora. Oko 4 sata upaljenog ekrana normalnog koriscenja...bez igrica.
I meni se čini da je baterija za nijansu gora nakon poslednjeg update-a.Koliko vidim nista se posebno nije promenilo,baterija mi deluje jos i gora. Oko 4 sata upaljenog ekrana normalnog koriscenja...bez igrica.
Meni se cuje sve dobro. Sto se tice mog uredjaja funkcionise super..nikakvih bagova do sada nisam primetio...ali baterija bi morala biti jaca..od "mera stednje" koristim samo dark mod..ali opet je po meni slaba baterija. Pogotovo posle ovog zadnjeg azuriranja. 120hrtz i rezolucija od 1440 pixela je po meni idiotski da se spusta..onda bolje da sam uzeo telefon od 500e.Proveri molim te audio poruke u viberu, da li su prve 2 seknude posle play nemoguce za cuti
Javi kakva ti je baterija posle azuriranja 😀Evo ga i kod mene junski update od 1512MB![]()
Važi, upravo sam instalirao, proveriću par dana kako se ponaša pa javljamJavi kakva ti je baterija posle azuriranja 😀
Update nije rešio problem restartovanja.
Primio sam poziv, i posle par sekundi razgovora telefon je zabagovao. Ništa nije reagovalo, tako je bilo par sekundi i na kraju se sam od sebe restartovao.
Ovo je drugi put, prvi je bio pre oko mesec dana, pisao sam ovde