Meni još ništa na Yettelu.Stiglo 1.5 Gb ažuriranja
A ti si na EUX (Evropskom)?Vama će svakako na MSR i TOP stići malo kasnije, kao i uvek.
Koliko sam skontao na Redditu, sem sigurnosnih zakrpa ima ažuriranja i optimizacija sistemskih aplikacija i optimizacija kamere npr kažu ljudi da sad nema shutter laga ili da je drastično smanjen. Za bateriju je još rano reći. Btw na osnovu Samsungovog changeloga nikad nećeš moći da zaključiš šta je tačno ažuriranje 🥴.Ljudi stigao mi je junski apdejt na s22+ velicine 1497 Mb???? Sta menja on ,posto je sve sturo?
Videcemo.....na 50 mpxi i sa ukljucenim detaljima kad akljocne vrti malo dok ucita kao?? Jel to normalno....kad iskljucim detalje radi normalnoKoliko sam skontao na Redditu, sem sigurnosnih zakrpa ima ažuriranja i optimizacija sistemskih aplikacija i optimizacija kamere npr kažu ljudi da sad nema shutter laga ili da je drastično smanjen. Za bateriju je još rano reći. Btw na osnovu Samsungovog changeloga nikad nećeš moći da zaključiš šta je tačno ažuriranje 🥴.
Videcemo. Nisu pominjali kako se ponaša učitavanje slika nakon fotografisanja sa detail enhancer opcijom.Videcemo.....na 50 mpxi i sa ukljucenim detaljima kad akljocne vrti malo dok ucita kao?? Jel to normalno....kad iskljucim detalje radi normalno
Inace drugari,jel alikate u RAW fotos kao??
Naravno, i ja cekam isto vise od mesec dana. Slusalice i punjac.Jel ima jos ljudi da nisu dobili sluske i punjac? Posto me i dalje kuliraju, ja posaljem mejl, dobijam isti odgovor "ispunjavate uslove, uskoro ce biti odobreno" vec puna dva meseca.
Ne obaziru se na mejlove, na jedan broj se ne javljau, a drugi broj je iskljucen, upravo sam ih zvao. Sve se tripujem da nisam dao dobar kontakt telefon.Naravno da ima. Nazovi ih, na mailove se previše ne obaziru