Stefan1995
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 215
Bolje animacije, ostalo sve isto.
Ukljucio sam. Sta treba da se desiUključite ovo ko je prešao, topla preporuka.
Multitasking olakšan podosta.
Split screen apps- two-finger swipe ka gore sa dna ekrana.Ukljucio sam. Sta treba da se desi![]()
Ovo prvo je ok, ali kao sto kazes, ko radi heavy mt.. Ovu drugu pozu nisam uspeo da izvedemSplit screen apps- two-finger swipe ka gore sa dna ekrana.
Pop-up app - sa gornje ivice ekrana vučeš ka sredini ekrana i podesiš veličinu prozora.
Za obe akcije naravno moraš biti u nekoj aplikaciji (ali to je i poenta).
Meni je baterija mnogo bolja na A13. Evo već sat vremena se vrtim po internetu (brave browser) samo 4% potrošio baterije....pre je to bilo 10%Ne mogu da editujem poruku iznad. Nažalost moram da potvrdim lošije trajanje baterije na A13.
Biće da je oktobarski A12 sweet spot. Mi ostali koji smo poleteli čekamo novu zakrpu ili neko čudo![]()
Ne pise, pojavi se na kratko kada ubodes punjac i onda posle samo pise ChargingHvala, nasao.
Zanima me da li jos nekome na a13 ne pise super fast punjenje? Pogledajte prilog 363126Pogledajte prilog 363127
Fast charging samo preko punjača 15 ili 25w.Ne pise, pojavi se na kratko kada ubodes punjac i onda posle samo pise Charging
Da da, isto kod mene. Pojavi se na par sekundi cim ubodem i to je to. Sad kako i sta puni, pitanje je. Mada vrv puni super fast.Ne pise, pojavi se na kratko kada ubodes punjac i onda posle samo pise Charging
Nije razumeo covek izgleda 😀😀😀Pa ne bih ni ocekivao da pise nesto drugo da ne koristim 25w punjac, a i da nije pisalo do prekjuce![]()