Nije izasao.Stigao update za S21U i na Yettel.
s21+ sve šljaka što bi rekao naš narod kao i na majskomPiste utiske za update. Inace ne bih da diram majski update..
Igrom slučaja sam celi dan na 4G, ja sam zadovoljans21+ sve šljaka što bi rekao naš narod kao i na majskom![]()
Da je obična, poklonio bih, sa olovkom je ipak malo vrednija stvar. Ali može zamena za nešto 😂@shatroghistro Pokloni nekom clanu futrolu![]()
@Lemaja kod trcanja da s*e*es kameru, nije malo preterano. Za voznju motora okej, ali kod trcanja, malo je preterano.
Kad voziš automobil ili motor mnogo manje se trese telo posto imaju amortizere i naravno ideš po ravnom putu posto ne vozis kroz sumu. Dok kod trčanja se ti udari osete mnogo više a sa tim i pomeranje telefona sto bi moglo da utiče na kamere. Uzmi S22U, S20U, N20U, N10+ i stavi telefon pored uveta i brze ga pomeraj pa ćeš čuti zveckanje kamera dok kod Iphone nećeš čuti ništa.@shatroghistro Pokloni nekom clanu futrolu![]()
@Lemaja kod trcanja da s*e*es kameru, nije malo preterano. Za voznju motora okej, ali kod trcanja, malo je preterano.
Ne mora cak ni na uvo, cuje se kao kinder jajeKad voziš automobil ili motor mnogo manje se trese telo posto imaju amortizere i naravno ideš po ravnom putu posto ne vozis kroz sumu. Dok kod trčanja se ti udari osete mnogo više a sa tim i pomeranje telefona sto bi moglo da utiče na kamere. Uzmi S22U, S20U, N20U, N10+ i stavi telefon pored uveta i brze ga pomeraj pa ćeš čuti zveckanje kamera dok kod Iphone nećeš čuti ništa.
Koliko ti dobijas kada ti je sve na max? Ja sam sa 85% dobio 4h screen on jedva i to sam pustio ovaj ut na 5% da ode. Ne znam da li nesto jede bateriju@Lemaja Da, da, shvatam na sta mislis, ali mi zvuci nemoguce. Ne mora pored uveta, cuje se dobro i ovako.
@shatroghistro sve na max koristim otkad sam ga uzeo, nikad nisam smanjio rezoluciju tako da ne znam koliko bolji rezultat mozes da dobijes.