Jel su S20 u MTSu sim free? Nisam uzimao telefon preko paketa godinama, sad se razmišljam zbog Galaxy Watcha što dele.
Ako hoces note svakako snap verzija i nema greske nije exy toliko los al kad ima bolje za iste pare snapi to je to.Nesto me zulja sedalni deo pa bi mozda probao Note 20 ultra . Trenutno sam 11pro max. Da li vredi uzimati Exynos verziju, da li je toliko losija od Zmaja? Ne interesuje me brzina koliko trajanje baterije.
Vidim d aje Zmaj oko preko milje sto ne dolazi u obzir za Android. Ovi sto ja gledam su oko 850-870.
@Proday ce mi biti najmerodavniji, verovatno[emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne mogu da ti dam realno poređenje obzirom da note 20 ultra nisam imao u exynos izvedbi i ni jedan drugi exynos sa 4500mAh. Što se baterije tiče, mogu da kažem da je tek nešto (tipa 5-15%) iza s10 lite koji mi je jedini telefon (posle nekadašnjeg huawei p10 pro) koji nisam morao da dopunjavam u toku dana (6 ujutro do 22h) uveče. Note sam npr od 10 dana, 2dana morao da stavljam na punjač.Nesto me zulja sedalni deo pa bi mozda probao Note 20 ultra . Trenutno sam 11pro max. Da li vredi uzimati Exynos verziju, da li je toliko losija od Zmaja? Ne interesuje me brzina koliko trajanje baterije.
Vidim d aje Zmaj oko preko milje sto ne dolazi u obzir za Android. Ovi sto ja gledam su oko 850-870.
@Proday ce mi biti najmerodavniji, verovatno[emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pozdrav forumasi,
Uzeo sam s20+, imam problem oko registracije uredjaja za promociju. U samsung members app mi ne nudi opciju za registraciju (kuponi/promocije) su prazni. Pre ovoga sam imao s10+ registrovan na istom nalogu i SW active 2. Da li to moze da pravi problem?
Tel sam stavio na "srpski" kako pise u promociji, ali idalje nista :S
Jel imao neko iskustva?
Hvala druze, to je bio problem skontao sam kad sam ubacio karticu.. [emoji23]Ubaci SIM karticu ako nisi
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
I ja sam na Oktobru, S20+, Vip, nema updatea.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Da potvrdim - ovo radi posao, hvala!120hz na Medium
1. Namestis fon na 120hz optimized
2. Zatim napravis rutinu koja startuje manuelno i koja jedini zadatak ima prebaciti na medium power.
To jedbom pokrenes i fon ce prebaciti na medium power ali ce zadrzati 129Hz stoninace ne moze. Mislim da treba posle restarta ponovo rucno pokrenuti.
Btw. Imas video tutorijale na youtubr
Gasenje 4g kada nisam na wifi
1. Podesis rutinu da startuje kada si zakacen na neki poznati wifi (kuca, posao, gde providis vise vremena)
2. Zadatk postavis gasenje 4g (meni se gasi i lokacija, bluetooth)
Namestio sam i da se pali 4g ako je wifi signal ispod 40% jacine.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
^ ubaci DBT preko odina i update će biti na vreme.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari