Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Kod mene je takođe loša bat na Ultri, evo napunjen sinoć do 100%, od 5 ujutru do 11h na 4G, sot pola sata, na 80% je. Bez BT, jedna kartica, na 60hz.
Sreća nemam puno obaveza van stana, pa mi ne smeta. Sve ostalo, telefon je perfekcija.

Послато са SM-G988B помоћу Тапатока

Imate na kp covek prodaje sns0 verziju
Samsung je osakatio celu evropu svojim cipsetom. Ako vec kidate po dzepovima kupaca i trazite brdo para za telefon napravite sve isto sto najbolje mozete i tako za ceo svet. Sta ga tu nesto komplikujete i slicno. Ako se vec zna da je Snapdragon cipset bolji od njihovog licnog Exynos-a onda ubacite bolji u sve telefone i kraj price, dajte istu cenu i to je to. Nego oni izgleda zive u nekim zabludama ili nadi ili jednostavno bi to za njih bilo ogromno ponizenje da kao kompanija koja generalno pravi odlicne cipove iz raznih svera i oblasti u svetu elektronike jednostavno ne mogu da se pomire da je neko u necemu bolji od njih, a vec zadnjih nekoliko godina Qualcomm Snapdragon je superiorniji od njihovog Exynos-a, i mislim da ce taj jaz vremenom biti sve veci i da ce na kraju u svoje flagship modele ugradjivati Snapdragon cipove. A sa svojim Exynosom moci ce da zadovolje svoje modele do srednje klase.

Sent from my H8216 using Tapatalk

Evo upravo je izasao na kp jedan s20 plus sa SD polovan iz Usa. Cena je manje vise okej, pa ko voli eto prilike.

Taj SD je isti taj prodavao pre mesec dana navodno.

Nešto mi deluje da zavlači

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

Nisam ni kamerom nešto zadovoljan, na prethodnim modelima sam koristio noćni mod u stanu preko dana kad je mračnije, na Ultri kad koristim ispadne neko jako crnilo kod izvora svetlosti, lica neprirodno izoštrena...
U liftu neće ni lica ni telo bar da fokusira, a ima svetlosti i udaljeni smo dosta od ogledala, pokušavao sam baš više puta da budem siguran..
To je sve kad se izuzme nemogućnost kompletnog fokusa na blizinu...

Послато са SM-G988B помоћу Тапатока

Prošle godine je u oktobru bila akcija gratis samsung tablet uz S10, zna li neko da li se planira nešto slično za S20 uskoro?

Ne,nije za s20.

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Jel se ovo posle ovog updejta izgubila opcija da napravis screenshot dok ide video klip ili treba negde da ukljucim?

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Nakon poslednjeg update-a sam dobio opciju wireless DEX, koja iz nekog razloga nije htela da radi(telefon uopšte nije reagovao, ništa ne otvara kada se klikne), tako da sam iz tog razloga uradio hard reset, a podatke backup i restore preko Smart switch-a...I sve je ok, ALI beleške u Samsung Notes nikako da vratim.
Već par dana se mučim i nemam nikakvo rešenje.
Smart switch kaže da ne može da odradi restore na taj uredjaj.
Ručno kada probam samo Notes da vratim, odradi, ali u aplikaciji nema ničeg.
Tu su mi beleške pisane par godina, bez problema sam ih sa iPhone-a prebacio na Samsung, a sada nikako sa Samsunga na potpuno isti Samsung.
Imam fajl sdoc.snmm, on se deli na par fajlova, najveći je sdoc.bk, ali nikako da ih uvezem u neki program i pročitam.
Pokušao sam i u stari S7 edge da prebacim ali neće, ista priča.
Šta je tu moglo da se desi?

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
11df65ea125a77a8987bd4eeb0f9f10b.jpg
f6a8fdf96ead50b55b7ad92ed93aefd2.jpg

Zaboravio da otkačiš kada si radio beckup možda [emoji17]

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Ali imam backup fajlove za Samsung Notes. [emoji2955]

Nisi slučajno odradio backup za sve te godine na samsung cloud?!

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Nisam, prethodno sam nosio iPhone X gotovo dve godine.

Nakon ovog poslednjeg update, imam jedan problemčić.
Notifikacije na zaključanom ekranu prikazuju se samo kao crtica sa ikonom, i posle dve sekunde se prikaže kako treba.
Počinje da nervira polako.
Opasno mi se ne radi hard reset

Jel probao ko ovu foru sa 120hz da radi na medium power jel bolja kolko baterija?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Jel probao ko ovu foru sa 120hz da radi na medium power jel bolja kolko baterija?

Radi ali nesto nisam impresioniran ustedom plus zna da steka telefon jer je manji klok procesora.

Probao sam i ja, malo je nešto bolja baterija, ajde da kažemo da mi ostane 15% više od proseka. Ali je u pravu najj, oseti se da telefon nekad uspori zbog medium moda.

Kako vam je uspelo da na medium podignete na 120?
b07dbf5ac385a6f9a566d0d19a19d7d9.jpg

Drugari ako ste propustili bixby rutine, par dana koristim samo jednu, da prebaci na 2g kada je na wifi, usteda u bateriji je neverovatna, barem u mom slucaju gde je VIP 4g 1-2 crte.
Imajte na umu da je samsung trenutno pokvario, u smislu da se ne revertuje automatski (kada izadje iz kuce/posla i niste vise na tom wifi, ne vraca nazad na 4g, ali popravice, radilo je pre).

U svakom slucaju, vrlo primetna usteda baterije.

Jel može link ka tom programu?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno