Šta je novo?

Samsung galaxy S2 plus GT-I9105p - LCD digitizer problem

Jocko Velecasni

Poštovan
Učlanjen(a)
22.10.2017
Poena
51
Pozz ljudi, nov sam ovde, treba mi pomoc. Radi se o S2 plus, staklo mu je bilo razbijeno i kap vode mu je usla kroz pukotinu u predelu prednje kamere i zatim je poceo da daje znake ghost toucha dok mu cela leva strana ekrana nije "utrnula" za dodire. Zatim sam ga koristio jos par dana dok jednog dana prilikom paljenja ekrana posle duzeg vremena nisu pocele da mu se pojavljuju horizontalne zelene linije preko ekrana. Home button i power button pritiskam vise puta dok se ne pokaze slika. Onda sam ga rastavio i stavio ga u silica gel na 3 dana da mu izvuce vlagu...nista. Zatim sam mu pazljivo skinuo staklo metodom fen - vizitka ili zilet i stvari su ispale jos gore - digitizer uopste ne vise reaguje na dodir osim ako telefon prstima drzim za bateriju ili ga sa dva prsta drzim sa gornjeg kraja, tada funkcionise najbolje sto moze, ali opet cela leva strana ne reaguje na dodir, a ni desna nije bas sjajna kako sam video u phone general test. Probao sam da mu ozivim levu stranu digitizera onim peckavcem iz upaljaca, ni to nije dalo rezultata. Pada mi napamet jedino da sam skidanjem stakla poremetio neke kontakte sto se tice reagovanja na dodir. Znam da postoji opcija da kupim novi LCD digitizer, ali se to ne isplati. Kada bih nekako spasao lcd digitizer, kupio bih novo staklo i zalepio i to bi ispalo mnogo jeftinije, ako imate neku ideju sta da uradim...verujem da mu jos ima spasa. Hvala unapred! :)

Vrh Dno