+1. Uglavnom su svi fabrički sealed tako da ih nisu otpakivali i zaključavaliMoj S10 je sa Mts-a i radi na Vip kartici, dakle...nisu zaključani.
Davaće onaj Active. Čuo sam da se slabo prodaje, što i ne čudi jer nema opciju poziva i poruka, samo notifikacije kao onaj Huawei GT.@PJ
Ja mislim da je ovde vise problem sto su mozda malo pozurili pa odjedanput predstavili 3 modela...Cinjenica, jedan od ta 3 modela je morao da zakaze ( u smislu prodaje)....Tako da ovo i ne treba da cudi...Mozda uskoro budu davali i onaj smart watch uz njega [emoji16][emoji16]
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Od juče cena za S10e 65.000 dinara u svim prodavnicama. Ako se ne varam, gledajući godine u nazad, S10 serija ima najbrži pad cene u regularnim kanalima prodaje, što se tiče flagship telefona?
+ daju neku fitnes narukvicu.
+1. Uglavnom su svi fabrički sealed tako da ih nisu otpakivali i zaključavali
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Koji god sam kupio sealed i u celofanu je bio sim free i to u jeku kada su svi a pogotovo telenor zaključavali svaki, tako da ne znam ko ga čeprka a ko ne. Logika ne sledi uvek realnost, barem ne kod nas kad je o operaterima reč.Pa ne zaključava se telefon za mrežu operatera tako što ga neko u Beogradu otpakuje i čeprka po softveru... Zaključava ga direktno proizvođač isti onaj koji ga i zapakuje u celofan.
To što je "sealed" ne mora da znači da je otključan iako u ovom slučaju jeste otključan na oba SIM slota.
Od juče cena za S10e 65.000 dinara u svim prodavnicama. Ako se ne varam, gledajući godine u nazad, S10 serija ima najbrži pad cene u regularnim kanalima prodaje, što se tiče flagship telefona?
+ daju neku fitnes narukvicu.
Prošli petak je bio 69.900 i trebalo bi da su išle neke BT slušalice uz njega. Proveri.
Izgleda da sam resio problem, probacu jos u toku dana, da bih bio siguran. Kad se povezem na wifi umesto dhcp stavim fiksnu IP adresu, onu koju mi je ruter vec dodelio pre preko DHCP i za DNS sam stavio 8.8.8.8. i 8.8.4.4.Da li neko ima problem sa push notifikacijama kada je telefon zakacen na wifi? Pisao sam vec u s9+ temi, isti problem mi se javlja i na s10+. Nije do rutera (desava se na razlicitim ruterima), nije do optimizacije baterije itd, probao sam sva moguca resenja koja sam imao prilike da iskopam na netu...
Sent from my SM-G975F using Tapatalk