Bio sam sa Exy na izletu za vikend, slab signal pa posrkao bateriju, dok je drugaricin iphone ostao da radi... Ako odem u DE u septembru, mozda narucim S10lite preko onog sajta sto salje iz HK za DE (samo 325e telefon, free shipping). Ako narucim, napisacu ovde utiske o toj online prodavnici, pa ako budu pozitivni, ko je zainteresovan za povoljan telefon i ima nekog u DE/AT, da naruci...
Preko kojeg je to sajta, ta cijena je odlicna ako nije nekakav fejk?
Gesendet von iPad mit Tapatalk
Sinoć telefon skinut sa punjača i posle 7.5 sati baterija je na 97%. Ništa nisam isključivao preko noći, niti sam aplikacije ubijao.Zatvorim sve aplikacije i u task manageru i iz podešavanja
Na samsungu nema opcija double tap to lock and unlock ekran? Znaci kad hoces da ostavis telefon samo dva puta tapnes bilo gde na praznom ekranu i on se zakljuca?Hm danima se mucim da nadjem neki program sa kojim bi mogao da zakljucam telefon na dodir/klik ikone na ekranu (da ne koristim Power dugme) a da ga pri tome mogu otkljucati na otisak prsta nakon toga. Vecina programa na google play-u zakljuca ekran ali ga nakon toga mozes otkljucati samo sa pinom.
I onda mi zena rece da ona ima to na A50 tj tamo smo nekad podesili i skontam da kod nje je instaliran ovaj program: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.ictpro.jsalatas.screenoff&hl=en
Caka je da se podesi Accessibility servis i onda zakljucavanje i otkljucavanje ide bez problema. Ono sto me je brinulo je to sto ima mnogo slicnih programa koji rade na isti nacin ali ti ne znas da li se nesto prikuplja preko Accessibility servisa, ovaj program je open source i na GitHub-u se moze videti sav kod.
Tako ako nekome treba ovako nesto neka proba ovaj program. Isto se moze uraditi sa Samsungovom aplikacijom Good Lock sa kojem se dosta drugih stvari na interfejsu mogu podesavati ali ona nije dostupna unutar EU sami tim i za nase trziste.
Ne znam u čemu je foraSinoć telefon skinut sa punjača i posle 7.5 sati baterija je na 97%. Ništa nisam isključivao preko noći, niti sam aplikacije ubijao.
Poslato sa S10 Lite
Cuveni green tint problem na Samsung Amoled ekranima. Izgleda da ni S10 lite nije imun: https://www.sammobile.com/news/more...-display-issues-different-galaxy-devices/amp/.
Cim sam procitao vest, proverio sam kod sebe i imam taj problem...koji maler. Znaci Dark mode, udjete negde gde imate sivkaste nijanse (settings meni, lista sa porukama ili stavite sivkastu pozadinu) smanjite osvetljenje skroz i zatim ga samo po malo povecavate i u nekom intervalu izmedju 5% i 15% se moze manefestovati problem doduse kod svakog na drugaciji nacin tj oblasti ekrana...navodno ceka se softverska zakrpa kao sto je bila za S20 seriju...
Cudno je sto se nekim ljudima ovaj problem pojavio tek sa nedavnim updejtima. U principu je hardwerski defekt koji moze da se trigeruje softverskim podesavanjima ekrana ali osto tako da se i popravi (s20 serija). Takodje pogodjeni su i telefoni drugih proizvodjaca koji koriste Samsung ekrane (cak i IPhone).
Okej hvalaKamera je ok, nikakve anomalije nisam primetio.
Poslato sa S10 Lite
3.500mAh (i to već malo oslabila) vs 4.500...nema tu puno čuda [emoji6]Ja ne mogu preko 6 sati sa mojim Snapdragon na Note 10.
10 sati se čini nenormalno[emoji41]
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Zna li neko zašto dolazi do razlike u sot između gsam i redovnog samsungovog servisa za bateriju?
Cuveni green tint problem na Samsung Amoled ekranima. Izgleda da ni S10 lite nije imun: https://www.sammobile.com/news/more...-display-issues-different-galaxy-devices/amp/.
Cim sam procitao vest, proverio sam kod sebe i imam taj problem...koji maler. Znaci Dark mode, udjete negde gde imate sivkaste nijanse (settings meni, lista sa porukama ili stavite sivkastu pozadinu) smanjite osvetljenje skroz i zatim ga samo po malo povecavate i u nekom intervalu izmedju 5% i 15% se moze manefestovati problem doduse kod svakog na drugaciji nacin tj oblasti ekrana...navodno ceka se softverska zakrpa kao sto je bila za S20 seriju...
Cudno je sto se nekim ljudima ovaj problem pojavio tek sa nedavnim updejtima. U principu je hardwerski defekt koji moze da se trigeruje softverskim podesavanjima ekrana ali osto tako da se i popravi (s20 serija). Takodje pogodjeni su i telefoni drugih proizvodjaca koji koriste Samsung ekrane (cak i IPhone).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari