Šta je novo?

Samsung Galaxy S - test aplikacije

Preeky

Čuven
Učlanjen(a)
14.09.2000
Poena
645
Pozdrav ,
Pravim jednu aplikaciju, ali mi se korisnici zale da ne radi dobro na galaxy s telefonu.
Kako nisam u mogucnosti da je testiram na pravom uredjaju , posto imam desire , zamolio bih nekog vlasnika ovog telefona da mi pomogne i protestira aplikaciju i kaze mi kako radi.

Zamolio bih nekog ko ima malo vremena da mi ostavi svoj mejl na PM.

Ja ti na zalost ne mogu pomoci ali ako dodjes do nekog zakljucka, ako nije problem, napisi ovde sta je to specificno na S-u.
Naime imao sam svojevremeno za jednu od mojih aplikacija par komentara na marketu da ne radi na Galaxy S ali nisam bio u mogucnosti da proverim to.
Ista Desire situacija kao kod tebe :) Sad me vise kopka sta moze kod njega da bude problematicno, tim pre sto je bila u pitanju aplikacija koja ne koristi nista nesto specificno?!

Moja devojka ima SGS,posalji mi app na PM pa cu instalirati kod nje i dati feedback :)

Imam i ja SGS, pošalji slobodno da istestiram.

Mozes i meni da shibnes....

Beamed from Dark Side

Rece kolega da Samsung ima neke specificnosti kod senzora. On je imao problema i sa proximity i sa akcelerometrom. Valjda je drugacije realizovan driver ili tako nesto, ne secam se detalja.
Nije nemoguce da su jos nesto po sistemu "tweakovali"

Sent from Leo via TT

Hvala srdacno zaista svima koji su se javili!!, bio je problem neka podesavanja oko kamere , naime samsung s ima neke peripetije, tacnije ne podrzava bash lepo portrait mode na cameri, vac samo landascape i itd.

Vrh Dno