Gedora
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.11.2012
- Poena
- 235
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 9 5900X w/Arctic Liquid Freezer II 280
- Matična ploča
- Gigabyte Aorus Pro B550
- RAM
- Kingston Fury Renegade 64Gb@3600mhz
- GPU
- Palit GameRock RTX 4080 OC
- Storage
- Kingston KC3000 2Tb, A-DATA XPG S11 Pro 1Tb, Samsung 860Pro 1Tb
- Zvuk
- 7.1
- PSU
- Cooler Master V1000
- Kućište
- Raidmax Engima
- Monitor
- Acer Predator X34
- Miš & tastatura
- Razer DeathAdder v2 Pro + Keychron K3 Pro
- Ostale periferije
- WH-1000XM4, Arctic 9
- Laptop
- HP Omen 16, Dell Latitude 5440
- Tablet
- Xiaomi Pad 5
- Mobilni telefon
- Samsung S23 Ultra
- Pametni uređaji
- Samsung S95B 65"
Sony KDXD7005 55"
- Steam
- gedora13
- Pristup internetu
- Optički internet
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Sa gore ^^ pomenutim telefonom, koji kupih juce u MTS-u, imam problem sa touch panel-om. Naime, najslicniji je ovome, to je takodje jedna od nuspojava:
http://www.youtube.com/watch?v=0NqCmQtH2zc
...daljim 'cackanjem' sam provalio u cemu je problem, recimo. Kucao sam Samsung kod za self testing (*#0*#) i provalio da, kada se nuspojave sa 'samokliktanjem' i svojevoljnim ponasanjem touch panel-a desavaju, touch test pokazuje da kockice uz samu desnu ivicu, nesto iznad sredine, ne ocitavaju pravilno prelazak preko njih. Bukvalno se 'crta' prelaza, koja je vidiljiva na testu, krivi kada prelazim preko tih kockica. Naravno, probao sam sa factory resetom, updateom, itd, itd. Ali nikakvog pomaka nema, prosto, desava se od prvog koriscenja telefona. Kako nisam u petak popodne mogao da odem do poslovnice u kojoj uzeh telefon, znao bi mi savet/misljenje/informacija kako i zasto se ovo desava i ima li neko iskustva sa slicnim pojavama. Mislim da mi je najpametnije da trazim zamenu za drugi uredjaj, mada mi 'mirise' da mi se nece svideti 'upucivanje u proces reklamacije'... :trust:
Telefon inace, kada se pomenuta situacija sa touch-om 'izvara' sa par kliktanja na lock/unlock dugme, radi sasvim normalno i brzo.
Hvala unapred za odgovore, znacice mi do ponedeljka.
http://www.youtube.com/watch?v=0NqCmQtH2zc
...daljim 'cackanjem' sam provalio u cemu je problem, recimo. Kucao sam Samsung kod za self testing (*#0*#) i provalio da, kada se nuspojave sa 'samokliktanjem' i svojevoljnim ponasanjem touch panel-a desavaju, touch test pokazuje da kockice uz samu desnu ivicu, nesto iznad sredine, ne ocitavaju pravilno prelazak preko njih. Bukvalno se 'crta' prelaza, koja je vidiljiva na testu, krivi kada prelazim preko tih kockica. Naravno, probao sam sa factory resetom, updateom, itd, itd. Ali nikakvog pomaka nema, prosto, desava se od prvog koriscenja telefona. Kako nisam u petak popodne mogao da odem do poslovnice u kojoj uzeh telefon, znao bi mi savet/misljenje/informacija kako i zasto se ovo desava i ima li neko iskustva sa slicnim pojavama. Mislim da mi je najpametnije da trazim zamenu za drugi uredjaj, mada mi 'mirise' da mi se nece svideti 'upucivanje u proces reklamacije'... :trust:
Telefon inace, kada se pomenuta situacija sa touch-om 'izvara' sa par kliktanja na lock/unlock dugme, radi sasvim normalno i brzo.
Hvala unapred za odgovore, znacice mi do ponedeljka.