twister
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.12.2001
- Poena
- 660
Dobih jedan Samsung Galaxy S II. Uvezen, potpuno otkljucan (takav je i kupljen) znaci "full price" (bez obaveza).
Kada otkucam: *#7465625#
Dobijem ove podatke:
...medjutim, telefon ne moze da se nakaci na mobilnog operatera. U mom slucaju je to MT:S. On odskenira i nadje MTS, VIP i Telenor. Ali kada izaberem MTS, samo ispise:
"mobile network not available, try again later"
Pogledao sam nesto po netu i mozda je u pitanju stara SIM kartica, a ova moja je BAS stara (ima jedno 8 godina).
Zanima me da li je neko imao slicna iskustva i da li je nova kartica resila problem? (vec sam isprobao sve dostupne SIM kartice ali sve su stare).
I takodje me zanima da li 'ovi' u MTS-u hoce i koliko im treba da mi daju novu 'upgradeovanu' ISTU SIM karticu sa istim brojem? Koliko to traje?
Ako SIM kartica nije u pitanju, onda sta moze biti problem?
Hvala unapred na odgovorima!
Kada otkucam: *#7465625#
Dobijem ove podatke:
network lock off
network subset lock off
sp lock off
cp lock off
...medjutim, telefon ne moze da se nakaci na mobilnog operatera. U mom slucaju je to MT:S. On odskenira i nadje MTS, VIP i Telenor. Ali kada izaberem MTS, samo ispise:
"mobile network not available, try again later"
Pogledao sam nesto po netu i mozda je u pitanju stara SIM kartica, a ova moja je BAS stara (ima jedno 8 godina).
Zanima me da li je neko imao slicna iskustva i da li je nova kartica resila problem? (vec sam isprobao sve dostupne SIM kartice ali sve su stare).
I takodje me zanima da li 'ovi' u MTS-u hoce i koliko im treba da mi daju novu 'upgradeovanu' ISTU SIM karticu sa istim brojem? Koliko to traje?
Ako SIM kartica nije u pitanju, onda sta moze biti problem?
Hvala unapred na odgovorima!
Poslednja izmena: