Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Pa nisam bio, dok nisam poceo da ucim do 4 ujutru xD
vrati se to u normalu kad krenem da ustajem u 7 na trcanje da iden ;D

Evo cezare, dobio si thanks od mene, sad vi meni da pomognete. :D

Flešovao sam ovaj f1 i nisam hteo da čuvam podešavanja i sistem data, da bude baš lep clean install. Kontakte sinhronizovao sa google-om, flešovao, povukao telefon kontakte sa gugla, ali uz svaki stoji malo g, znači da ih nije svukao na telefon. To mi ne znači puno, briga me gde su, dok su tu, ali go sms ih ne vidi! Ne mogu da kucam poruke iz go sms (zapravo, mogu, ali ne mogu da dodam primaoca iz kontakta, jedino napamet da ukucam broj). Dajte neko rešenje.

Ljudi imam mali problem s SGS-om. Sve radi ok dok ne ubacim SDHC Kingstonovu micro karitcu od 8GB. Tad mu interna SD kartica psotane nedostupnai ne mogu ni da prikljucim komputer za komp ( ne moze da pristupi karitcama uopste). Onda izvadim bateriju i sd karticu ostavim ga tako preko 5 minuta, pokrenem ga i sve radi OK. U cemu je problem? Istina nisam probao da uradim isti postupak vajdenja baterije i ostavljanja SD kartice, jel bi to mozda pomoglo?
Ljudi resio sam problem... Kad sam formatirao karticu stavio sam je kao logical, a ne primary i verovatno je to pravilo problem...

Poslednja izmena:

Flešovao sam ovaj f1 i nisam hteo da čuvam podešavanja i sistem data, da bude baš lep clean install. Kontakte sinhronizovao sa google-om, flešovao, povukao telefon kontakte sa gugla, ali uz svaki stoji malo g, znači da ih nije svukao na telefon. To mi ne znači puno, briga me gde su, dok su tu, ali go sms ih ne vidi! Ne mogu da kucam poruke iz go sms (zapravo, mogu, ali ne mogu da dodam primaoca iz kontakta, jedino napamet da ukucam broj). Dajte neko rešenje.

Aj probaj da upalis tel bez sim-a pa pokreni gosms pa ugasi i stavi sim i probaj

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Opet ništa.

Pa kako nije povikao sa googla? Ako stoji to malo g znaci da se nalaze na guglu a ako ga nema onda su u memoriji telefona. Meni uvek stoji g i ne kopiram ih u telefon jer mogu da im pristupim i sa telefona i sa racunara. Probaj 1 kontakt da kopiras na memoriju telefona pa ako nece obrisi gosms pa ponovo instaliraj. I neznam zasto vam je problem da uradite bekap svega iz gosms, barem je kod njih to za dz. Pozdrav

Hvala matori

Sent from Samsung Galaxy S II mobile

Reinstall je rešio problem. Hvala

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Test...

Prosto ne verujem da ceo dan niko nista nije napisao. Mislio sam da forum ne radi.

I ja sam se sokirao da je samo tvoj post napisan.
Neeeego...
Jel postoji neka druga tastatura da se skine s neta, ova default me ubi u pojam, uzludjuje me tacka s desne strane space-a. Desnim prstom masim stalno space koji nije na sredini zbog te tacke i lupam tacku i pola.poruka.mi.ovako.izgleda.
Najvise mi odgovara tastatura sa iPhone-a, ako ima ista slicno dajte da probam.

Nesto do sad nisam obracao paznju, pa mi sad nije bas jasno - moze li Calendar da se sinhronizuje sa Google Calendar-om ? U smislu da kad na telefonu unesem nesto da se to pojavi i online i obrnuto. Pri pokusaju unosa kaze da definisem Google Account ako zelim sinhronizaciju, ali account je vec definisan u sinhronizaciji.

Probaj Gingerbread Keyboard i Smart Keyboard Pro.

Neeeego...
Jel postoji neka druga tastatura da se skine s neta, ova default me ubi u pojam, uzludjuje me tacka s desne strane space-a. Desnim prstom masim stalno space koji nije na sredini zbog te tacke i lupam tacku i pola.poruka.mi.ovako.izgleda.

Da li neko zna kada ce Gingerbread update preko KIES-a za francuski Galaxy S?

prosto je neverovatno da jos nije izasao za Francusku... Ja sam bas uputio jednog Francuza na XDA da odradi preko odina i root i sve, posto je hteo update, a nije hteo da ceka...sve zavisi od tebe da li hoces da cekas ili ne i koliko ti je bitno da odes na 2.3.4...

Neeeego...

ima

https://market.android.com/details?id=com.sixgreen.android.ike.full&feature=search_result

http://www.mediafire.com/?mf9eq3e3u2l4ltf

Poslednja izmena:
Kupih i ja ovaj galaxy S :)
Zakljucan je na Telenor. Video sam da se pricalo o 2 nacina otkljucavanja i jedan je bio bolji, pa jel moze neka dobra dusa da mi da link ili naziv tog boljeg otkljucavanja pa cu sam izguglati?
Verovatno bi se to moglo naci u ovoj temi, ali ona ima 382 strane :(
Koji je poslednja verzija androida za Galaxy S (ja imam 2.2.1)? Zvanicna i nezvanicna?
Sta je jos "neophodno" uraditi na njemu od softvera?

Hvala puno.

Poslednja izmena:
Samo mu je potreban root. Prvo zapisi sve o trenutnom firmware-u, pa na ovom linku nadji cf-root za tvoj firmware i uradi root. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108

Onda ga otkljucas sa programom sto je napisao renne.
Skini JVP (2.3.4) sa bootloaderima http://www.multiupload.com/H8ZGD0NSE2
(na ovom imas sve o stock romovima http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1011901). JVP je najnoviji.
Pa onda uradi root JVP sa Cf-root a evo ti i direktan CF-Root-XX_OXA_JVP-v3.7-CWM3RFS.zip (6.71 MB, 57292 views).
Gotovo

Hvala.
Jel to onaj unlok, koji moze kasnije da se zakljuca, ako bude neophodno zbog garancije?

A sto bi ga zakljucavao. Ja sam otkljucao tim programom, nosio u servis i niko me nista nije pitao zasto je otkljucan. A i program je na marketu. Valjda to nesto znaci. Nisam probao mada je moguce da moze i da se zakljuca tim programom

Pa ne znam, citao sam da su neki pominjali da mogu da me zezaju u servisu. Ne znam kolike su realne sanse za tako nesto, prvi put imam zakljucan telefon. :-/

Budes li imao jednu tackicu na telefonu mogu da te zezaju. Pao je i gotovo nema garancije. Mislim da marko_n zna kako se editovanjem nekog fajla otkljucava i zakljucava

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

@Joshefin
@Bidza
Hvala momci za tastature, nisam znao da ih toliko ima. Od sinoc eksperimentisem sta mi najvise odgovara.

@Atm0, @trenje,

maske su konacno danas stigle...tete sa carine su bile dobro raspolozene pa su ih brzo procesuirale :)

Dajte link za te maske, hocu ja da uzmem.

Moze li neko da mi napise koji je najnoviji stock firmware koji ima srpski jezik (lokalizaciju i swype)? :)

Unapred zahvalan :)

jel su to neke fancy maske sto ste narucili ili standard crna i bela? daj pustite ss da vidimo :)

nemam jos telefon, ali posto vidim da si iz NS-a, poslovacemo :)

edit: Ova zlatna mi brutalno izgleda :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno