Šta je novo?

Samsung Galaxy S Advance update firmwera na JB - pitanje

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Pošto ne vidim da ima deo foruma posvećen ovom telefonu rešio sam da postavim pitanje kao novi zhread. Dobio sam danas ovaj telefon i primetio sam da je na njemu intsliran GB. Video sam na sammobilu da samo Telenor i Telekom imaju ažuriranje na JB dok Vip čiji sam ja korisnik nema. Opcija mi je da ubacim telekomovu ili telenorevu karticu u telefon i da preko kiesa pokupim apdejt. Ono što me interesuje je ako to uradim da li će biti problem da vratim posle nazad vip karticu, ili da li mogu da skinem npr na komp telekomov apdejt pa da ga tako instaliram.

Opcija mi je da ubacim telekomovu ili telenorevu karticu u telefon i da preko kiesa pokupim apdejt.

+ za kreativnost, ali to neće moći. Moraćeš ručno da odradiš flash celog ROM-a ako želiš noviju verziju Androida.

Ipak mi je u Kisu ponudio update i to po sammobilu telekomov MSR. Sve je prošlo bez problema i sad je na 4.1.2. Brže je radio na GB nego sada na JB

Sacekaj dan dva. Meni je s2 radio posle apdejta katastrofa, siso bateriju ko lud, blokiro.... posle 2 dana poceo da radi bolje nego ikada
:p

Sacekaj dan dva. Meni je s2 radio posle apdejta katastrofa, siso bateriju ko lud, blokiro.... posle 2 dana poceo da radi bolje nego ikada
:p

pa sačekaću svakako. Ionako će on vrlo brzo da ide na doboš.

Odradi hard reset i problemi ce nestati. Nemas uopste potrebe da cekas 2 dana...

Moze savet oko Samsung Galaxy Advance. Istice mi u Telenoru ugovor ovih dana a ovaj model je sad dosta povoljan na rate. Menjao bi moj godinu i vise dana star Galaxy S plus za ovaj, pa me zanima ima li smisla? Vidim da je procesor dual core ali je na S plus brzi. Ostale stvari su na starni Advance-a.

Mislim da nije adekvatna zamena ima napretka ali mislim da je bolje nesto drugo recimo s2+ je ipak pristojno bolji. Razmisli, mozda i ja malo lupam.

Zverko, напиши који пакет користиш и колико би максимално дао пара.

sad sam tek video cene u paketima ne isplati se s2+.

Planiram da uzmem ovaj tel u telenoru i sad me zanima da li ce mi pustiti ovi iz telenora azuriranje na jelly been? :)

Mislim da nije adekvatna zamena ima napretka ali mislim da je bolje nesto drugo recimo s2+ je ipak pristojno bolji. Razmisli, mozda i ja malo lupam.

Zet i ja smo upoređivali SGS+ sa SGS II+ (obojica smo ga uzeli pre godinu i po dana u Telenoru), i zaključili da definitivno nudi mizerna poboljšanja za ogromnu razliku u ceni (spor dual-core proc naspram bržeg single-core, malo više RAM-a i malo veći ekran)

Од кад је то single core бржи од dual core процесора?

Trenutno sam na Prenesi 220 paketu i isao bih maximalno do 6x3000 din, recimo. LG L9 i S2+ su preskupi a ostalima da ne komentarisem. http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/3301/Samsung/I9070-Galaxy-S-Advance:
Zaključak
Smart telefon Samsung Galaxy S Advance je kvalitetan aparat ali po pitanju brzine gubi u odnosu na Galaxy S Plus, dijagonala ekrana je približna dok je rezolucija ista iako je grafički akcelerator drugi ali omogućava pokretanje zahtevnijih igara.
Sta sad ovo pa znaci u realnom radu u odnosu na S+. Ili da cekam nesto drugo da se pojavi...

Pa taj prenesi 220 nema net ako se ne varam, ne znam koliko plaćaš ali bolje pređi na PIS 500 (i sam koristim taj paket) imaš 150 minuta 500 poruka i 500mb za 1000 dindži :p
Ti testovi na MS su smejurija, uzmi ovaj telefon i ne brini. :D Za te pare nema bolji...

Hoce li neko da mi odgovori please :D Da li su ovi iz telenora pustili jelly bean za samsung galaxu s advance :)

Poslednja izmena:
Pa ako nisu pustili ti sam ubaci JB, ne mogu ti poništiti garanciju ako si ubacio oficijalni rom.

S Advance uzet pre 2 dana u Telenoru...za sada ne nudi JB update...

Jel ima neko ovde na forumu ovaj telefon? Sem mene :d

imam ja s advance i nikom ga ne bi preporucila,bar kako sad stvari stoje.imam ga pola godine i stalno ga nesto budzim,mislim da sam mu pet puta menjala firmware,ne znam koliko puta fleshovala kernel,jednostavno mu je lose uradjen JB.custom romova ima vrlo malo,nema zvanicni CM.u principu njemu nista hardverski ne fali,pa se nadam da ce dobiti neki update koji resiti problem.

Bilo bi lepo kada bi napisala zasto ga stalno budzis i flesujes. Koji je to konkretan problem? Sta ce ti CM?

pa ne treba mi CM,samo hocu normalno da koristim telefon.tek sto sam ga kupila,napunim uvece telefon,do ujutru mi nestane pola baterije,par sati kasnije sam na 15%,android prvi potrosac.dialer laguje,camera baguje,video baguje.sa svim cimanjem opet pre par dana mi ne zvoni alarm jer se ispraznio telefon,sutra isto,vidim rilj wakelock pravi problem.tri sedmice posto sam kupila telefon znala sam o androidu vise nego svi ljudi koje poznajem,a uopste mi to nije bio cilj.

Ne znam, meni telefon sa custom romom I custom kernelom prosto leti.

Ne znam, meni telefon sa custom romom I custom kernelom prosto leti.

pa to i govorim,custom rom i custom kernel.sta si ubacio?ja imam trenutno claro stock i ovaj poslednji cocore 8.0 i ok mi radi,ali opet imam problem s baterijom,kao sto napisah rilj wakelock mi pravi problem.

HarshJelly v2.2 I CoCore8.0 . Baterija mi traje kao I uvek, doduse duze nego na CM10.1.

@Sh0m1 fleshovala sam,pa cemo videti.za sad radi sve ok,videcu sto se tice baterije.nego jesi li testirao neke modove sa ovim romom?ja sam ubacila onaj system ui nexus themed i bootamination.

Nzm da li neko ovde jos uvek ima ovaj telefon ali cisto da napisem da je cm10.2 sada manje vise stable a i na cm11 se radi.
2d7vaq9.png

Vrh Dno