Da li je vec neko probao ovaj tablet?
Kakve su utisci? Vredi ovo cudo 160 Evra?
www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_wifi_5_0-3838.php
Нису превелике, ал' постоје већ две теме о њемуDa li je vec neko probao ovaj tablet?
http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_PlayerJesi siguran da je isti hardver kao u SGS i P1000, a ne kao u P1010? Koliko mi je poznato, on ima TI SOC?
U svakom slucaju, ima svoj podrofum na XDA, sto je meni jako bitno pri kupovini.
Vidi više aplikacija nego onaj na aPad FR-809Znaci, moja greskaKako mu radi market? Ja sam se mislio izmedju P1000 i P1010 i definitivno prelomio kada sam procitao da P1010 ne moze da pristupi svim aplikacijama sa marketa...
[YOUTUBE]lZ1jltdq2qM[/YOUTUBE]Imate li neku sliku na kojoj se vidi poređenje veličina ekrana 3, 4 i 5"? (može i 3.5", 4.3" - najbitinije mi je da vidim odnos između 3 i 5" - ja imam 3", a u životu nisam držao veći mob/tab u ruci da bih imao osećaj koliko je to)
Kao i za mobitele, najisplativije je uzeti polovan sa garancijom, najčešće oni koje je prodavac uzeo na ugovor kod domaćeg operatera.Mislim da je od svih novih (ne polovnih) tableta, ovaj najjeftiniji a da je stvarno kvalitetan...
Kontam da je to cena za polovan? Nov u tehnomaiji košta skoro duplo više :dKakve su utisci? Vredi ovo cudo 160 Evra?
Zar nije praktičnije da staviš direktno na tabhvala za odgovor.
Koristio bi to u kolima da dete gleda garfilda na jutjubetu.....a moj cha cha bi bio na punjacu u kolima.
Kontam da je to cena za polovan? Nov u tehnomaiji košta skoro duplo više :d
Zar nije praktičnije da staviš direktno na tab![]()
Veoma sam zadovoljan, veličina je taman, kucanje na on screen tastaturi je fantazija u odnos na bilo koji drugi Android uređa koji sam probao. I sa super debelom hama futrolom staje u džep od jakne. Super je i da se koristi kao GPS uređaj.Pozdrav, kakvi su ti utisci posle nekog vremena sa korišćenjem uređaja od 5"? Pre neki dan sam uživo video Galaxy Note i frapirao se veličinom, više dođe kao manji tablet nego kao veći telefon, bar je takav bio moj utisak. Pa opet, taj veliki ekran me tako mami, moj Galaxy Ace sa 3.5" mi deluje kao ružno pače spram njega.
Nekako mi se čini da bi tih 5" možda bila prava mera za tablet, koji je već dovoljno upotrebljiv i nije previše mali ekran, a opet bukvalno uvek mogu da ga nosim, pošto mi za njega torba ne treba. Kako se tebi čini, na osnovu tvog iskustva sa Galaxy S 5.0 wifi?
Vredi višeMože se naći u oglasim nov za 150e.
Mene interesuje da li radi Skype bez problema, konkretno video pozivi?
Hvala.
Pitanje je šta uzeti za kućnu upotrebu po ceni od oko 150e, Prestigio 5080B, Wayteq XTab-70 ili ovaj Samsung!? Inače imam Android fon sa 3.2" displejom.
Čisto razmišljam naglas, ne mislim da uzimam tablet pre marta..
Ja sam bio u sličnoj dilemi pa sam odabrao Samsung. Zaista daje osećaj ozbiljno odrađenog uređaja što kod nebrandiranih tableta često nije slučaj. Vidi se da se neko ozbiljno pozabavio dizajnom i celokupnim "user experiencom"Zahvaljujem na vrlo detaljnom odgovoru.
Obzirom da mi tablet treba za kućnu upotrebu, prvenstveno za net i skajp (poželjno je da ima jaču bateriju i mogućnosti BT), najviše bi mi odgovarala dijagonala 7", 8".
Nego me je ovaj Galaxy S 5.0 Wifi za tu cenu najviše zaintersovao zbog toga što je u pitanju Samsung uređaj, zbog kvaliteta izrade, kvalitetnog ekrana, jake baterije, BT, bez obzira što je u pitanju samo 5".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari