Aj molim te iz aide izvuci sshot za cpu, samo da vidim nešto...ne mogu da skontam jel ovo 865+ ili običanЉуди, како вас служи батерија? , мени скоро стигао из Јужне Кореје са снепдрагон чипсетом и нисам одушевљен батеријом, штавише троши се прилично брзо, остало све лети на телефону, нема шта
865 radi na 2.84ghz a plus radi na 3.1, tvoji je ocigledno 865 plus.Aj molim te iz aide izvuci sshot za cpu, samo da vidim nešto...ne mogu da skontam jel ovo 865+ ili običan![]()
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Ево, то ти је плусAj molim te iz aide izvuci sshot za cpu, samo da vidim nešto...ne mogu da skontam jel ovo 865+ ili običan![]()
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Од јутрос користим нормално фон(без игрица), батерија на 63%, ја сам задовољан засад...^ znam kao i ja[emoji3], kakva je baterija?
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Može...inače nikad ne štedim [emoji2960][emoji6][emoji854]Moze li 5h sota da izvuce na 120hz,al onako da ga ne stedis sto bi rekli.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Odma da ti kažem, na 60hz apsolutno da, na 120hz apsolutno ne (6 još i verovatno u nekim uslovima, više teško...posebno ko strimuje muziku satima u pozadini ko ja i kolega iznad) [emoji6][emoji2772]Ma ako sd izgura 6-7 h sota sa dual simom to je super,ako bude mogao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari