Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Tako je
4a7443002d6b87bf326c46a537aca7b6.jpg

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

I meni je upravo stigao apdejt,sad dali ubaciti 2.5 posto mi se baterija bas "slegla" kakva su iskustva?

Sačekaj malo da čujemo utiske, mada ja klikćem kao blesav proveru ali je nema još uvek a nije kod provajdera uzet.

Ja ubacih danas 2.5,sto se tice samog rada cini mi se da je isti kao i 2.1.Mnogo mi se svidja ova fora u pro video sa mikrifonima za snimanje zvuka i onaj zoom onako wto filmski klizi.:)

Toliko o sačekaj malo [emoji1787][emoji1787][emoji772]

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Kod mene i dalje ništa, ali iskreno ne znam ni šta bi mi doneo :). OneUI i onako ne koristim, Nova je tu godinama. Evenutalno taj pro video mode da se proba.

Kod mene i dalje ništa, ali iskreno ne znam ni šta bi mi doneo :). OneUI i onako ne koristim, Nova je tu godinama. Evenutalno taj pro video mode da se proba.
UI je user interface. Nova je launcher.

Ne znam kako ljudi mešaju te stvari.

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk

Ne mesam, znam sta je sta. Skin kao skin mi ne znaci nista.

Napisao si OneUi ionako ne koristim.

Koristiš ga, samo si promenio launcher.

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk

Nisam se lepo izrazio, moja greška.

Pomoć, nešto sam pogrešni kliknuo i sad mi se notifikacije otvaraju u browseru umesto u samoj aplikaciji ( N1, Novosti, Nova.... ).

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Probaj da odeš u app info browsera / set as default / clear defaults

Ala drain-a baterija na novom build-u...

Napunio sam ga u 16h, skinuo sa punjaca, sada sam na 85%. Za sat skida po 1% na 1/4 osvetljenja...

Milina, samo treba voleti! Mada meni je na n10 svojevremeno bilo i gore [emoji849]

Meni je baterija top,za 8h preko noci skine 5%.

Meni se dopada One UI 2.5 generalno al su edge uništili sa ovim za sve pare, nemogućnosti da bude transparentan me ubija ovo sa qpp drawerom mi ok, daje mogućnost isključiti ovaj sto imamo jer sad imamo 2 različita u isto vreme [emoji2957]. Baterija ostaje da se vidi.

Ne znam samo gde žuriš!?...kao da bez tog wireless dex-a ne može da se živi [emoji849][emoji57]

Dali mozda neko ima ili imao problema sa podrhtavanjem(skakanjem) kamere..?

U kom rezimu? Meni nocu kako pomeram ostavlja fleke po ekranu pa kada smirim ruku bude dobro.

Ima li jos utisaka za One UI 2.5? :) Meni stigao update ali necu jos uvek da ga pustam. Ovako mi telefon radi sasvim ok a i sa baterijom sam zadovoljan generalno. A i nesto kontam da cu mozda prodavati telefon u neko skorije vreme (da malo promenim Samsung...) pa da sledeci vlasnik odluci sta ce :)

@vojkan85
Desava se kad ukljucim kameru, ili kad prebacim sa foto na video, nema pravila..
Jedino sto sam primetio, da se desava samo napolju..Unutra mislim da nije ni jednom..

Meni se recimo desavalo na S8 da moram da mlatnem modul kamere, naravno zamenjena kamera u garanciji, posle toga bez problema.

^ bez kompa ne mozes da flesujes preko odina[emoji3]

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno