Šta je novo?

Samsung Galaxy Mini bagovanje

mikiPSY

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
24.09.2011
Poena
290
Imam ovaj telefon nekoliko meseci. Posle duzeg koriscenja on krene da baguje jer mislim da je opterecen tj. ram memorija. Sve zivo mi koci, usporava itd. Imam gadget koji oslobadja ram memoriju, ali nikada dovoljno ne oslobodi i jedini mi je spas da ugasim, pa upalim telefon jer tada ima najmanje zauzece memorije.
Neko resenje?

Nemam konkretno rešenje, ali ti je greška što nasilno praznis RAM. Sistem će to obaviti za tebe, bolje nego bilo koja aplikacija.
Možda da resetuješ telefon na fabrička podešavanja?

---
desire

Nemam konkretno rešenje, ali ti je greška što nasilno praznis RAM. Sistem će to obaviti za tebe, bolje nego bilo koja aplikacija.
Možda da resetuješ telefon na fabrička podešavanja?

---
desire
Pa kada mu to radim, malo bolje radi. Video sam neke programe kao quick boot, mozda bi mi pomogli ili da unapredim OS... ne znam.

Šta je dugoročno rešenje za pražnjenje ram-a? Meni ovaj bedni huawei u8110 pokida živce:p Kad ne bih ubijao aplikacije u pozadini one bi ubile mene:D

Zar je toliko tesko povremeno "prosetati" do task managera i stisnuti "clear memory" u RAM tabu? Tako drzim telefon i po par dana upaljen bez restarta, a onda 'ocu da probam novi launcher i nesto zabaguje pa moram da vadim bateriju :D. Uglavnom, nema potrebe da gasis telefon vise puta dnevno.
Inace, nadam se da imas GB na njemu (moj dosao sa 2.3.4 pa nisam morao da se zaj*****m sam :D)

Poslednja izmena:
Zar je toliko tesko povremeno "prosetati" do task managera i stisnuti "clear memory" u RAM tabu? Tako drzim telefon i po par dana upaljen bez restarta, a onda 'ocu da probam novi launcher i nesto zabaguje pa moram da vadim bateriju :D. Uglavnom, nema potrebe da gasis telefon vise puta dnevno.
Inace, nadam se da imas GB na njemu (moj dosao sa 2.3.4 pa nisam morao da se zaj*****m sam :D)
Ma ja imam task manager kao gadget i stalno brisem memoriju, ali vremenom sa 150mb slobodnog mi se spusta lagano i posle kada opet obrisem memoriju meni je slobodno samo 60-70mb :mad:

Ako imate rootovan telefon onda probajte sa V6 SuperCharger scriptom. Moj SE ARC leti od kad sam ga iskonfigurisao sa tom skriptom

Ako imate rootovan telefon onda probajte sa V6 SuperCharger scriptom. Moj SE ARC leti od kad sam ga iskonfigurisao sa tom skriptom

Sta znaci kada je rootovan? :D Nov sam u svetu modernih telefona, pa reko da pitam :D

Nazad
Vrh Dno