Šta je novo?

Samsung Galaxy J3/J5/J7 Pro (2017)

Kada će biti apdejt na 8.0 za J5 2017 ? Tata ima nokiu 5 ,dobio je već i Android 8.1 .
 
Da li postoji rešenje da telefon koji je kupljen kod operatera (verovatno zaključan) u SAD koristim na našim mrežama?

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
 
Drugari imam problem sa podešavanjem lokacije na Samsung j5 2016. Svojevremeno sam prebacivao na podesavanje lokacije da radi samo na GPS. Sada kada ga prebacim na visoku preciznost, posle gašenja telefona ili restarta ponovo se vraća na podesavanje samo GPS, zbog čega se to tako dešava imate li neku ideju??? Stvarno mi nije jasno.
Hvala unapred svima na odgovorima,

Pozdrav...
 
Imam problem sa samsung galaxy j7 2017.....najedanput mi se samo poceo gasit i palit...i ne mogu stisnut desnu tipku da ga iskljucim...odma se iskljuci i ponovi pali???
 
Molim zajednicu za pomoć :).
Tast ima problem sa J3 2017 telefonom koji je pazario pre neki dan u Tehnomaniji.
Problem se ogleda u tome što sagovornik čuje eho svog glasa kada tast razgovara sa njim. Sa tastove strane sve je normalno, nema eha u slušalici.
Sve sam probao ne bih li otklonio problem - skinuo futrolu sa telefona, deinstalirao aplikaciju Google Talk Back za koju kažu da može praviti eho. Jedino što nisam uspeo je da isključim opciju "Noise reduction" za pozive, pošto ne mogu da je nađem među opcijama.
Na telefonu je instaliran Android Oreo.

Ima li neko ideju kako rešiti problem?

Moguće da je nešto hardverske prirode. Da li da nosimo telefon u Tehnomaniju na reklamaciju?
 
SAMSUNG J6 2018 sta znaci ova razna pakovanja, negde pise B clasa
Screenshot_28.png
Screenshot_32.png
Screenshot_30.png
Screenshot_31.png
 
Ja imam firmin, ova plava kutija...za ove ostale ni ne znam.
OK fon.
 
Imam Samsung Galaxy J5 2017 uzet u mtsu.Moj drug ima J3 2017 takođe uzet u mtsu.On je pre nedelju dana dobio ažuriranje na Android 8.0 a ja još uvek nisam.Da li možda znate u čemu je problem?
 
J7 2017 i dalje ništa, mada i dalje lepo radi. Koliko znam jedan major update će samo ići jel tako?
 
Zna li se ista za telenor.. j5 2017...

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
 
Isto pitanje: Za J5 2017 ,mts,još uvek ništa? A drug na J3 2017 isto mts dobio još pre mesec dana?
 
Stigao jutros update na j5 2017.. 8.1... telenor..

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
 
Stigao je i za J7 2016.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
 
Da li neko poseduje j7 pro? Nakon update-a, touch je prestao da radi. Nasao sam na netu da se mnogi zale i resava se flesovanjem twrp-a, a onda preko njega se fleshuje neki fix. Da li postoji nekixdrugi nacin za resavanje ovog problema?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
 
Telefon mnogo finije i brže radi sa ovim zadnjim updejtom. Nego, imam jedno najgluplje pitanje koje je vezano za telefone :d Naime, ispalo mi "N" od samsung reči utisnute na poleđini telefona, kao da je u pitanju neki jeftin kinez. Jednostavno mi bode oči i da li se to može srediti u servisu ili u "home made" varijanti ili moram uzimati ceo donji poklopac? Ne daje mi se 2000 dinara samo zbog toga.
 
Drustvo imam mali problem. Komsija se igrala i izbrisala app za poruke, tj nema je nigde. Probao da ubacim samsung apk za poruke ali nece da instalira, izbacuje doslo je do greske persera. Ako ga vratim na fabricko podesavanhe dali ce da joj vrati aplikaciju, ili neko drugo resenje?

Sent from my COL-L29 using Tapatalk
 
Samsung j7 prime ,zaključan sa PIN i zaboravljen. Skinuo sam firmware da ga flesujem preko odina. Medjutim ne mogu da uđem u download mod, samo se telefon upali i tako uvijek. Šta može da bude problem?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
 
Drugari imam j3 2017 za dinar kod operatera.... pa bi dao tako neotpakovan za isto takav j5 2017 ..... koliko bi bila realna doplata da znam koliko da nudim +-10e

Послато са Redmi 5A уз помоћ Тапатока
 
Kupila sam ovaj telefon pre 2 nedelje i super je, ali sada čim uključim Wi-Fi krene da mi se skida neko ažuriranje softvera. Da li to može nekako da se isključi?
Unapred hvala!
 
Može da se isključi ali nije preporučljivo. Samo ažuran telefon garantuje stabilan rad. Ako se ažurira jedno vreme neće ažurirati. Inače podešavanje je u Settings/Software update za OS, dok za programe u ući u Play store i Galaxy apps /(gornji desni ili levi ćošak, tri crte tj tačke)/Settings/Auto update apps
 
Poslednja izmena:
Probala sam i to, ali se to i dalje pokreće kad upalim Wi-Fi. Nisam sigurna da li treba da ga ažuriram jer sam čula da telefoni lošije rade kada im se instalira android koji nije fabrički. Da li postoji neki drugi način ili da pitam u servisu? :/ Unapred hvala!
 
Ugasiš u Settings-u telefona i u Settings-u Play store-a i Galaxy apps aplikacije, znači na tri mesta. To što ti automacki skine je fabrički i skida sa Samsung servera ili Google servera. Ako sve radi kako treba može i bez ažuriranja, ali je svako preporuka ažurirati operativni sistem i aplikacije s vremena na vreme, npr jednom mesečno/1 u dva meseca...
 
Poslednja izmena:
operativni sistem ja nebi diro sigurno ce nesto da urnisu, aplikacije s vremena na vreme treba
 
Koja je realna cijena Samsung j7 prime 2018, malo koristen i dobro očuvan.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk
 
realna je ona koju dobiješ u kešu, ostalo je samo pusta želja....

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
 
Postoji li mogućnost da direktno sa play stora instaliram apk na sd karticu? Gledao sam nešto po netu ali nisam našao za ovaj model kako se pravi interna memorija od sd kartice. Instalirao bih sestriću veću igricu za koju nemam dovoljno prostora na internoj memoriji, pa sam mislio direktno da je instaliram na sd karticu.
 
Postoji li mogućnost da direktno sa play stora instaliram apk na sd karticu? Gledao sam nešto po netu ali nisam našao za ovaj model kako se pravi interna memorija od sd kartice. Instalirao bih sestriću veću igricu za koju nemam dovoljno prostora na internoj memoriji, pa sam mislio direktno da je instaliram na sd karticu.
Imao je Samsung ranije opciju da integriše interna memorija sa sd karticom ali ti to nije najsrećnije rešenje s obzirom da je memorija se kartice daleko sporija od interne memorije telefona.
Ja sa probao i tu opciju i nisam bio zadovoljan.
Trebalo bi da se uzme neka u3 verzija micro SD kartice.
Evo ovde pogledaj:

https://www.adorama.com/alc/7809/article/picking-right-sd-card-what-do-numbers-mean

https://www.androidcentral.com/adoptable-storage.


Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
 
Nazad
Vrh Dno