Danas sam u Vipu malo čačnuo j7 2017 ...jako lep telefoncic .. inace imam j7 2016 .. u odnosu na njega dosta lepse izgleda j7 2017 ... pogotovo crni mat ... ceo metalan lep osecaj u ruci bas , vise rama , otisak prsta , bolji ekran , novi android , bolja kamera , pogotovo prednja kamera koja je sad 13 mp, i Always - On takodje , veca baterija , ako bude bar priblizna u praksi kao na ovom mom j7 2016 koja je vrhunska , bice odlicno , sve u svemu lep upgrade , dosta je stvari poboljsano realno , videcemo iskustva ... mada ovaj j7 2016 moj radi kao zmaj i skroz sam zadovoljan , kad ovom padne cena na nekih 220 , 230 e bice dobra kupovina , sve sto je potrebno normalnom korisniku imace j7 2017 , kome se ne svidja izvolte ima modela po 800 e ... sto se mene tice ja pare ne bih da bacam kad bolje pogledas svi oni danas iste stvari mogu da zavrse i urade e sad ko hoce da ima telefon koji ce da radi pola sekunde brze , a da kosta , 600 , 700 , 800 e, nek izvoli za mene je to ludost za malo parce metala ili plastike od 5 ..6 inca dati toliko novca ... ne , al dobro svaka roba ima svog kupca tako da ......