Šta je novo?

Samsung Galaxy i9003 - NEMA IMEI

unana

Cenjen
Učlanjen(a)
03.03.2013
Poena
151
Pozdrav svima
Izvinjavam se ako sam mozda duplirala temu, ali gde god sam gledala u vezi sa izgubljenim IMEI broje ibacivalo mi je da flasujem , root-ujem.... Kod mene nije taj problem. Imam IMEI broj i pokayuje mi ga ali samo kada je telefon na pola otvoren , tj. kada maticna ploca nije do kraja zatvorena... Sa svih strana maticna ploca lepo upadne ali gornji levi ugao (kada se gleda sa zadnje strane) ne udje do kraja, i u tom slucaju moj telefon ima imei broj i radi normalno... Cim se matcna ploca lepo zatvori i stavi maska on gubi imei i naravno ne moze se koristiti... Ne znam koliko me razumete,pokusala sam sto bolje da objasnim.... Zanima me da li neko od vas zna sta moze da bude problem? I naravno da li mogu nekako da ga resim???? Hvala vam puno

Hmmmm ja mogu da se pravim da te razumem ako ce ti to pomoci.

Moras da reformatiras maticnu plocu nakom downgrade-a IMEI broja na trecu decimalu. Nikako pre toga. Nece moci da bootuje maticnu plocu kad vratis poklopac baterije.

Nije rekla koje je boje poklopac baterije.

Ako je telefon ispao i razbio se, verovatno je ostecena maticna ploca ili je neki kontakt sa slota za SIM karticu ostecen. Nosi to u servis.

Hvala ovima sto su me shvatili ozbiljno i lepo odgovorili :) a ovi sto me zezaju ,ako ako zezajte :) telefon je nosen u par servisa i proveravali su sve i dalje niko ne moze da poveruje kako i sta mu se desava :) Ali znamo da nije sigurno slot za sim karticu...

Nosi u BG elektronik, oni su ovlašćeni servis, oni znaju 100%

Vrh Dno