Šta je novo?

Samsung Galaxy GT- I5500

zaree

Slavan
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poena
345
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
pošto nisam našao temu za ovaj tel evo da otvorim ja pošto sam uzeo ovaj telefon pa mi trebaju informacije,ako ima još neko može se priključiti
edit: kako da stavim pesmu ili mp 3 fajl što sam prebacio sa drugog telefona kao zvono?

Poslednja izmena:
niko ništa ne piše :(

RTFM :rtfm:

http://lmgtfy.com/?q=how+to+set+custom+ringtone+on+android

Možeš i iz muzičkog plejera da klikneš na magičnu opciju menu

148n5fk.jpg

Poslednja izmena:
...a mozes i iz muzickog plejera, selektujes muzicki fajl tako sto drzis pritisnut isti dok ne dobijes meni sa opcijama;)

Planiram da uzmem ovaj telefon pa me interesuje da li iGO ili NDrive navigicija radi na ovom telefonu? I ako moze da se instalira, da li ste zadovoljni kako radi???

Znam za iGO da radi, jedino su ikonice malo smaknute ispod donje ivice ekrana. Sem toga radi jako fino bar u Beogradu gde sam za sada probao.

Poslednja izmena:
E super!:) Dobro i na HTC Wildfire-u su ikonice malo pomaknute al nije strasno, bitno je da radi... Hvala na odgovoru!!!

jel zna neki dobar program za sms?i jedno pitanje isto u vezi sms-a,koliko karaktera imate dozvoljeno za jednu poruku na telefonu dok vam ne prebaci kao sledeći sms?

Da li je toliko teško koristiti google? Ili već koji pretraživač preferiraš. :rtfm:
Što se tiče sms aplikacija, pokreni market i instaliraj onu koja ti se svidi po slikama, a ima dobre ocene.
A svaka poruka ima isti broj karaktera još od kada postoji servis koji se zove sms.

nema potrebe da se drndaš,tražio sam na google ali nisam našao zato sam i pitao ovde.imao sam nokiu 6300(čini mi se da je to bilo na njoj)nisam imao 160 karaktera nego više,na ovom telefonu ko da imam manje i od tih 160.šta da kucam u marketu za poruke?

hvala nidzo,probao sam to ali mi se ne svidja,sam sebi napravim posao :).nego,jel zna neko gde se nalazi alarm na telefonu?ne mogu ga naći :(

Treba vas banovati za ovakva pitanja. Da li si uopšte pogledao u clock aplikaciji.

Ja sam bez razloga otvorio temu o ovom telefonu. Ajd ovde da pitam vas koji ga imate- kakav je telefon, jel ga preporucujete za pocetnika sa Androidom i da li mu je rezolucija zadovoljavajuca i kolika je prepreka kod Android marketa i aplikacija? Telefon ne uzimam ja,vec devojka

Da li neko zna jel Vip-ov I5500 zakljucan na njihovu mrezu?

Sent from my X10i using Tapatalk

jeste,samo njihovu karticu možeš koristiti

što ne mogu koristiti you tube na telefonu?mogu,ali otvorim neku pesmu i non stop je secka iako je učitalo

skoro uzeh i5500 u VIP-u, pa me zanima mogu li ga sa 2.1 prebaciti na 2.2 na srpskom.
Na pratecem Kies programu mi ne nudi apgrejd, a kako citam (npr.za Uk) automatski treba da instalira froyo.

Jel ima froyo na srpskom za i5500 ili za sad na engleskom.

P.S nasao sam par sajtova za "ubacivanje" froyo-a na i5500 a kontam da je engleski jezik.

Da li je neko od nasih clanova ubacio froyo u i5500?

evo ja sam hteo da pitam kako to da uradim ako neko zna

U Vip-u vec dolazi sa 2.2 verzijom nego mene zanima kako napraviti beckup rom-a, hocu da ubacim neki drugi rom e sad u slucaju da zeznem stvar zeleo bih da ima ovaj fabricki pa da vratim. Da li je to moguce i kako da izvedem to?

jel ima neka navigacija za ovaj tel(besplatna)?

Nazad
Vrh Dno