Šta je novo?

Samsung Galaxy Express 2

dragan13mol

Cenjen
Učlanjen(a)
28.03.2014
Poena
151
Telefon koji je od decembra 2013.godine u prodaji kod nas (u Telenoru) ali je pomalo nepravedno zapostavljen, pa tako ni na ovom forumu do sada nije otvorena tema o njemu. Zapostavljen je i po pitanju dodatne opreme. Nema sanse da se osim obicnih silikonskih futrola za ovaj model pronadje nesto :trust:

Samsung Galaxy Express 2 SM-G3815

samsung-galaxy-express-2-lte-2.jpg

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_express_2-5803.php

vladimir

Posto radim u veleprodaji opreme za mobilne telefone, mogu da ti odg na pitanje. Popularnost ovog modela kod nas je jako slaba zato i oprema za njega ima jako malo. Svaka veleprodaja gleda sta ce se najbolje prodavati i to porucuje iz kine posto su uslovljeni kolicinom... Tipa silikonska fotrola u sivoj boji jedna veleprodaja mora da uzme min 2000-3000 kom, a gde je druga boja. Pricam o jednom modelu. Ako bi hteo neku fotrolu na preklapanje flip cover pa jos toliko komada... A u srbiji nije prodato vise od 50 telefona

Da, potpuno razumem i logicno je sve to. Kad pogledam oglase za dodatnu opremu (futrole pre svega) dominiraju S4 i S3, kao da svaki drugi stanovnik Srbije koristi upravo ove telefone, koji su medju najskupljim na trzistu, mislim tu na S4 trenutno. Prosto mi je neverovatna ta cinjenica, verujte mi ja ne znam ni jednu osobu u mom okruzenju koja koristi S4... ili je mozda stanje u gradovima drugacije :(
Ovaj model se svakako odlicno pokazao, nadam se da ce biti popularniji i da ce ga i ostali operateri uvrstiti u ponudu... pa da stignu i flip coveri :D

Vrh Dno