Šta je novo?

Samsung Galaxy Europa - YouTube i surf (istovremeno)

Kritika

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poena
320
Da li je na ovom telefonu moguće podesiti da istovremeno radi YouTUbe (kroz internu aplikaciju) dok se istovremeno surfuje pomoću web browsera?

ZNa li neko rešenje za ovo i d ali ga uopšte ima?

Potrazi neku app na Marketu koja moze da pusti zvuk iz YT u pozadini. Verujem da ima. Standardna YT app pauzira video kada pritisnes home taster.

Paš to, može da se pretražuje snimi podeli ali nikao d as edođe do browsera u tom trenutku

Ja mislim da ne moze... Zar nije jednostavnije da pustis neki radio ili iz player-a da slusas muziku? Dobitak, da ti ne skida protok :)

Naravno da jeste ali recimo gledaš tj slušaš nešto na YT i padne ti napamet da pogledaš malo detaljnije o tome dok ide snimak dalje, moraš d aodeš sa YT i saznaš št ate interesovalo i ond aopet ispočetka. Zamorno bree. A i ovo nije neka opcija d anije moglda da se raelizuje

Bravo Kritika,ovo i mene mnogo nervira.

Znam na sta si mislio, mada iskreno nikad ne slusam youtube i vrsljam po telefonu, vecinom mi je radio upaljen ili player...

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

A zasto ne bi to radio iz browsera?Recimo Opera mini u desktop modu, pustis youtube i otvoris novi tab da surfujes?

opera mobile moze ovo da izvede. promeniš UC u desktop, pokrenes desktop site, gledas video "inline" i otvoris drugi prozor da surfujes. Ono sto bi vi voleli da vidite, čini mi se pobija celu filozofiju mobilnih uređaja. ovo je predviđeno da može da se radi na desktop-u a ne na telefonu.

Da samo sto taj browsing bi bio tako spor, jer bi youtube umanjio protok na 10-ak kb/s...

Ono sto bi vi voleli da vidite, čini mi se pobija celu filozofiju mobilnih uređaja. ovo je predviđeno da može da se radi na desktop-u a ne na telefonu.

Nije tacno . Kako muzika radi u pozadini na telefonu i ostale operacije se izvode normalno?? Tako da ova tvoja prica ne pije vodu...sve sto treba da urade je kad pritisnemo HOME ,YT app ode u notification bar sa play control-ama ,a kad smo u YT app da ima " EXIT" i to je sve.

Jeste, ali flash sadrzaj koji je neoptimizovan za ARM arhitekturu jede bateriju kao blesav, i to je verovatno i uzrok toga sto Youtube aplikacija nema funkciju rada u pozadini.

Mozda bi te neke ideje o multitaskingu koje neki ovde imaju i bile izvodljive na nekom jacem telefonu, ali na konkretnom modelu, za koji je ovde covek pricao, a koji valjda ima procesor na 600 MHz sva ova prica je totalno besmisleno filozofiranje.

^^^ OK,da...ali na Galaxy S mislim da ladno to moze.

Ljudi, znate li vi koliko to struje troši? Streaming audija jede bateriju, a da ne pričamo o streamingu videa, pa bi ste još da bude u pozadini i radite nešto drugo.

Naravno da svako zna koliko bateriju jede kao što svak oznai da nema zadovoljstva bez ekrana koji zauzima celokupno vidno polje, dakle o tome ovde nije reč.

Što se tiče mini opere ona ne može na ovom telefonu d apokrene yt pa rešenje sa tabovima jednostavno neprolazi

^moze Opera Mobile.

Nije tacno . Kako muzika radi u pozadini na telefonu i ostale operacije se izvode normalno?? Tako da ova tvoja prica ne pije vodu...sve sto treba da urade je kad pritisnemo HOME ,YT app ode u notification bar sa play control-ama ,a kad smo u YT app da ima " EXIT" i to je sve.

pa meni pustanje muzike i dekodiranje video materijala ne izgledaju bas slicno. dok japanci ne izmisle kanister od 20l koji staje u dzep od kosulje, moracemo da se privikavamo na ogranicenja koja sa sobom vuce upotreba mobilnih uredjaja.

Hvala ali mi se čini da to nije rešenje jer i sad postoji ne telefonu nezavisna aplikacija za yt ali nemoguće je prito mi surfovati netom u potrazi za informacijom o sadržaju koji se emituje

Nazad
Vrh Dno