Vidim stara je tema, ali računam da ne otvaram novu.
Koristim ovaj telefon malo više od pola godine i delimično sam zadovoljan. Imam par problema, pa ako se neko sretao bio bih zahvalan na savetim:
1. U poslednje vreme imam utisak da dosta usporava, pogasim sve aplikacije, oslobodim mu memoriju i on opet koči kad pokrenem npr Subway Surfers. Da li je neko čačkao nešto, instalirao neki ROM, rootovao ili neki launcher instalirao, pa da se telefon bolje ponaša?
2. Sledeći problem koji se javlja je da nekad nakon otključavanja ekran dobije znatno tamniju boju, kao da se sve nijanse umrtve i otklanja se jedino kad ga opet zaključam i otkučam.
3. Skoro mi se izgubila vibracija, uopšte nije radila, ni kada telefon zvoni, ni kada kucam, a sve je pojačano, hteo sam da ga reklamiram, ali se onda posle nekih nedelju dana samo povratila. Do čega bi to moglo da bude?
I za kraj imam jednu zamerku samo ako neko i dalje planira da kupi ovaj telefon. Plastika na ivicama je jako nekvalitetna, od dana kupovine telefon je u gumenom coveru ili kako se već zove, a ivice (koje su prekrivene) svud imaju nekih sitnih ogrebotina, bukvalno celom dužinom.