Šta je novo?

samsung galaxy CAMERA

• Začetnik teme steluk
  • Datum pokretanja
S

steluk

Guest
Vec tri dana kako je Samsung , na IFO Berlin, prikazao najnoviji mobilni - samsung galaxy camera.
15 mp
opticki zum 21x
android 4.1
i sve ostalo kao galaxy s 3,
sem ekrana koji nije amoled.
ovde mozete videti, a i na youTube.
http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-camera-extended-hands-on/
Mislim za nas ljubitelje fotografije, a ujedno i mobija, nema vece radosti.
Pa da krenemo................... izvolite komentare.......

Mislim da ovo nema mobilni, već samo ima 3g radio za net. Mada nisam nešto pažljivo čitao.

pobrkao si sa panasonikom, koji je napravio samo fotoaparat sa androidom.
kao sto napisah, idi na blog gsmarene.

U pravu je Tetsuo, ovo je samo fotoaparat sa androidom, nema GSM modul. Uostalom da te vidi neko na ulici da razgovaraš ovim odmah bi ljudi zvali čika doktore da te vode :d

Što se mene tiče potpuno beskoristan uređaj, šta fali dosadašnjim fotoaparatima pa da nam treba android i na njima? Siguran sam da ima ljudi koji će ovo kupovati, kao i Nokijin 41MPx "DSLR", ja jednostavno ne kapiram ovakve uređaje :)

pa, ja sad stvarno nerazumem komentare. original galaxy 3 sa kompletno istim specifikacijama plus extra kamera.
pa evo vam i ;
http://www.samsung.com/in/promotions/galaxycamera/
kao sto napisah, jedino ekran nije amoled.
podrzava gps itd. procitajte specifikaciju.
Ovu temu sam otvorio za ljubitelje fotografije koji ujedno imaju i savrseni telefon.
Veruj te mi, imam dovoljno godina, mnogo puta sam zazalio sto nisam imao fotoaparat u dzepu da ovekovecim neki divni trenutak. Ovako idealno. Mobilni uvek u dzepu i savrseni fotoaparat. Cesto mi se desi kad sam kod nekoga na nekom slavlju, da ja jedini fotografisem sa mojim s8500 wave, pa onda posaljem domacinima, koji budu neizmerno srecni.

^ovo nije mobilni, ovo je samo jedan raspad projekat. Cak i Nokia 808 ima mnogo vise smisla nego ova nakaza.
Androd telefonima je potrebna kamera kao ona sa 808, dakle pure view ili slicna tehnologija i to je to, nema potrebe za ovim hibridima smesne upotrebljivosti i ergonomije.

Još jednom čitam specifikaciju na gsmareni i kaže u zaglavlju:
"Device with no support for GSM voice communication."

Dakle telefon nije. Za ostalo se slažem, hardver iz S3, gps, JB... A apsolutno se slažem da je zgodno imati smartfon sa dobrom kamerom, ali ovaj Samsung nije to :)

Komentari na gsm areni su odvalili:

"I have a samsung galaxy vacuum cleaner. if I point it to a computer with google play store open, it can pull apps from there. "

"My Samsung Galaxy Girlfriend has 2 7inch SuperAmoled screens instead of breasts. With pinch 2 zoooooooom :) "

And many more :d

Btw, zar ovo ne treba da ide u sekciju za fotoaparate, jer mu je to primarna funkcija? (Hence "Camera' u samom nazivu)

^:d samo neka daju Sammiju ideje pa će za koju godinu da osvanu komentari:
Samsung u noob, why you no update my fridge to Android 5.x so I play gta7 on it??!!?!?! /bad English ends here :p

Nokia je makar na pravom putu i pokušava da usavrši kameru u mobilnom telefonu, samo dok je ljudima jasno da je to kamera u MOBILNOM TELEFONU, i da ne može da zameni klasičan kvalitetniji fotoaparat :)

sad ste me stvarno zbunili. negde pise voice da ima a gore navedeno je tacno da nema. secam se samsunga mislim da je bio w808. prodavao se dugo na ebay.
bio je samo za aziju i ameriku mada je radio i u evropi. nista sacekacu jos malo pa ako se pokaze da nije i fon onda nek se nose.

e ljudi ja bio prorok ! sta sad kazete sa ovim samsung galaxy 4 zoom ? aha, aha . ja doceka, doduse 500 jevrica, ali malo dok oladi cena, bice i 300.

Možda polovnom. Ovo će se malo prodavati i onda otići u zaborav.

+1
Не верујем да има много људи као што је steluk, јер то не личи ни на шта, бар се мени уопште не свиђа....

uvek sam davao prednost prakticnosti u odnosu na lepotu.

Ništa ti ne znači praktičnost, ako je njemu usability loš. Tipa, softver bude običan touchwiz, bez ikakvih optimizacija za ovakav tip uređaja.

Koliko ja znam Touchwiz je standardan samo je camera app modifikovana.

Nazad
Vrh Dno