Šta je novo?

Samsung Galaxy Ace Plus

Iosono

Slavan
Učlanjen(a)
24.01.2009
Poena
319
Samsung Galaxy Ace Plus

samsung-galaxy-ace-plus.jpg

...i Ace je dobio svog naslednika.

Jel stvarno moguće ovaj fon updateovati na 4.1 kako piše na gsmareni?

mislim da nije... pogledao sam (do duse povrsno) po netu i nisam nasao ics verzije sw...

Pogledaj na xda dali ima nesto...

inace momci koliko vam traje baterija? znaci na ovom primerku koji je kod zene preko noci padne za 20%... :S:

inace momci koliko vam traje baterija? znaci na ovom primerku koji je kod zene preko noci padne za 20%... :S:

Meni preko noci baterija ostane prakticno ista. Ako sam ostavio na 50% ujutro ce biti 50% ili eventualno 49%. Naravno Data Network mode mi je deactivated, wifi iskljucen i to mi je stalno tako i ukljucujem po potrebi. Mozda ima veze i sa tim sto sam instalirao Advanced Task Killer gde sam podesio da mi ubija aplikacije koje rade u pozadini kada mi je telefon zakljucan. Nemam pojma... Uglavnom baterija izdrzi 1,5 dan.

koju verziju roma imas? promenicu rom, posto i mene ovo jako nervira a ne verujem da je normalno :/
data i sync iskljuceni, mreza stoji na 2G.... znaci nemam pojma koji mu je... cak ide i u deep sleep...

2.3.6 (Gingerbread).

Evo ti sve informacije o telefonu

Model number: GT-S7500
Android version: 2.3.6
Baseband version: S7500XXLG1
Kernel version: 2.6.38.6 dpi@DELL150#1
Build number: GINGERBREAD.XXLH1

E da... meni je prvih dana displej ubijao bateriju. Posle sam smanjio brightness na nekih 60% i produzio sam vek trajanja baterije bar za pola a na ekrani je sve odlicno citljivo. Jedino kada je na direktom udaru sunca tada se slabije vidi ali onda pobecas brightness na 100% i sve bude ok. Probaj i to... i taj advanced task killer.

Jel uspeo neko da otkljuca (network lock) ovaj model telefona @ home ? Ako jeste,koja je procedura? Hvala !

sestra od juce ujutru ima problem sa mobom koji je uzet pre pola godine u telenoru. Od juce ujutru sestrin mob prvo nije hteo da prima pozive i poruke, takodje, i da zove i salje poruke. Kasnije se i zakocio ceo mobilni, tac nece da mrdne, totalno se zablokirao mobilni. Pokusao sam da izvadim bateriju i da vidim da nije do sim katice zbog poziva i poruka, ali kad sam pokusao da ga upalim pocne da se pali do samsung logoa i do samog modela i tu stane i pocne iznutra da vibrira kao kad se pali i tako u krug i onda se ugasi. U telenoru su mi rekli da ga prvo ja odnesem u servis u bg elektronik kod bogoslovije, ako je softverski problem mogli bi da rese ga licu mesta, ako nije, ostavio bi im ga. U suprotom, ako bi ga nosili iz telenora pitanje je kad bi stigao na red za popravku i kad bi bio gotov, tako mi kaze zena. Sad ja vas pitam ako neko zna, jel to moze da bude softverske prirode ili je kvar veci? Ne cima mi se, preterano, cak do tamo da im dam mob na ruke i da molim Boga da je softverski problem da mi ga odmah srede. Hvala, pozdrav! :)

Poslednja izmena:
Uđi u recovery i uradi wipe data / factory reset. Ovo ce obrisati sve poruke, kontakte i aplikacije na telefonu. U recovery se ulazi tako što držiš volume up (ili down nisam siguran, pogledaj na googlu) i pritisneš power dugme.

Ako ovi ne pomogne onda je verovatno hardware-ski kvar.

pokusao sam hard reset i da ga upalim bez sim kartice i nece. verovatno je hardverski, dao sam ga juce na servis. hvala u svakom slucaju na pomoci. :)

Jedno pitanje. Nisam čitala temu pa ne znam da li je bilo reči o ovome. Malopre sam instalirala Cyanogen mode na Ace Plusu, i kada sam uključila telefon, evo neće da startuje nego već 10 minuta vrti onaj startni logo. Jel to normalno za prvi start ili...? Hvala.

Pokusaj hard reset, ako nece onda u servis, jer je verovatno do softvera. Sestri se letos posle pola godine sam od sebe pokvario softver i tako je vrteo logo i vibrirao.

u kakav servis da ga nosi kada je instalirala custom rom na njega.. ? bolje da proba da opet flesuje rom iz recoverija,naravno ako uopste moze da udje u njega

Jedno pitanje. Nisam čitala temu pa ne znam da li je bilo reči o ovome. Malopre sam instalirala Cyanogen mode na Ace Plusu, i kada sam uključila telefon, evo neće da startuje nego već 10 minuta vrti onaj startni logo. Jel to normalno za prvi start ili...? Hvala.

Koji cm, jel neki matori 7?
Probaj da ponoviš proceduru još jednom, wipe pa install

Hvala svima, rešila sam problem. Ponovila proceduru, izgleda da sam prvi put ja nesto zeznula. Sada je sve ok :)

Nisi, to im je boljka bila, češće nije radio iz prve nego što je radio...

Vrh Dno