Šta je novo?

Samsung Galaxy A56

Odosmo u off pa neka moderatori moderiraju 😊
@marinko98 meni na 400 pro, android 15 ne radi bez zvučnika.
True Phone 2.0.17 rev 117
Novije verzije True phone ne rade kako treba. Kada zvoni telefon, ne pojavljuje mi se dialer zato mi je ta starija verzija.
Imaju li neka posebna podešavanja?
Verovatno ne radi zato što je Android 15 u pitanju. Moj Honor 200 je na Androidu 13.
Podešavanje koje si stavio je ok. Ima još ono da štikliraš sve 4 opcije(automatsko snimanje poziva).

Android verzija je onda u pitanju. I meni je radilo na Honor 50 i android 13.

Da ne bude totalni off dobar je A56, sestra prije par dana uzela. Zbog dugogodišnjeg korišćenja Huawei/Honor telefona, Samsungov UI mi djeluje prenatrpano, ali vjerujem da je to stvar navike i da se brzo privikava.

Pojavio mi se bug da mi kontakti sami nestaju, tj. završavaju u trash, što sam kasnije skontao, sreća nije prošlo 30 dana. Bukvalno mi dnevno telefon obriše 150+ kontakata. Rešio sam tako što sam u podešavanjima deaktivirao sinhronizaciju sa samsung nalogom, a ostavio standardno google. Moguće da bih našao problem u podešavanjima samsung naloga, ali mrzelo me je iskreno, svakako ne koristim taj nalog nikad, ni ne znam zašto sam se ulogovao. Čisto da ostane info ako se nekome još desi.

Taj bug postoji odavno. Posto imam i hotmail nalog na telefonu, redovno nalazim obrisane kontakte u Deleted items. Dok god ne nestaju iz imenika na telefonu i sa Google naloga ne tangiram se previse.

Moguće, i očigledno je problem kad se sinhronizuje na više naloga, jer nisam nikad imao problem a koristio sam A71 pre A56 baš dugo (5 godina). Mene nervira, hoću da nazovem nekoga i nema ga u imeniku, onda idem u trash i vraćam kontakte.

Ja sam taj problem bio primetio jos na A71. Svako malo mi se pojave neki obrisani kontakti u Hotmail-u, ali nisu izbrisani iz imenika na telefonu.

Nije isti bug, ovde bukvalno telefon sam briše kontakte.

Verovatno ne radi zato što je Android 15 u pitanju. Moj Honor 200 je na Androidu 13.
Podešavanje koje si stavio je ok. Ima još ono da štikliraš sve 4 opcije(automatsko snimanje poziva).
Moram ovde da se ispravim. Da li se Honor sam ažurirao ili sam ja u tome učetvovao(ne sećam se), ali on je sad na Androidu 15, a snimanje i dalje radi.

Prilozi

• Screenshot_20251109_083658_com_android_settings_Settings$DeviceInfoSettingsActivit.jpg
    Screenshot_20251109_083658_com_android_settings_Settings$DeviceInfoSettingsActivit.jpg
    62 KB · Pregleda: 18
Samsungov UI mi djeluje prenatrpano, ali vjerujem da je to stvar navike i da se brzo privikava.
Ja sam prešao sa miui na oneui i preporodio sam se.

U poređenju sa muiu oneui je svetlosnim godinama ispred.

Koristim uporedo i p30 pro čiji je ui sličan kao honor ali one ui mi je ipak bolji.

Imam i a9 tablet uparen sa a56 i mislim da se na neki drugi brend neću skoro vraćati.

Nazad
Vrh Dno