Jasno, ali si pitao i za Anker pa sam se nadovezao na to, čisto da imaš informaciju ako se ne snađeš za original.Mislio sam na original samsung punjač. U radnjama je oko 6000din Na KP ih ima već od 30e za punjač u kesici. Ima i još jeftinijih pa je potrebno izbeći neke jeftine kopije. Ima dosta oglasa sa nekom austrijskom garanacijom.
Pa u principu jeste, kod mene danas 2h i 38min - 70% baterija. Skinut sa punjača pre 8h i 15min.Mene zanima dali je ok 2h i 45 min. - 63% posto baterije, telefon je nov nedelju dana, nisam igala igrice
Na KP ih ima već od 30e za punjač u kesici. Ima i još jeftinijih pa je potrebno izbeći neke jeftine kopije. Ima dosta oglasa sa nekom austrijskom garanacijom.
KP je prepun, ali prepun kopija punjača, Samsungovih naročito. 8/10 oglasa se vidi na keca da su kopije jer im kutije dolaze sa onim hologramskim "original product" nalepnicama koje Samsung uopšte ne koristi.
Ni ti iz kesice... Tako se prodaju bundle punjači, mogu biti oriđi a i ne moraju, sa Amazona često tako dolaze kopije.
Samsungov punjač samo iz ovlašćene maloprodaje.
Eno skoro izgori kuća, dečku se zapali punjač, zamalo glave ne pogubiše... Koja crvena stvarno nije vredna uštede i mozganja da li je original, bolja ili lošija kopija.
Uzeo sam na kraju taj od 4390 sa besplatnom poštarinom(ep-t4511). Imali su original beli da se nađu za 3500 plus poštarina. Ovako sam za 4400 dobio i kabl. Probao sam sa njim da punim honor 400 pro i puni ga sa 45w. POslužiće mi da punim honor dok mi ne stigne poklon.U Fonly je 3880 bez kabla, a 4390 sa kablom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari